UTA AradzTOP ARTICOLE

Deninstal s-a alăturat ca sponsor al UTA-ei prin achiziția unui pachet GOLD!





În cadrul conferinței de presă susținute înaintea partidei cu Metalul Reșița de sâmbătă conducătorii clubului arădean au anunțat un nou parteneriat cu o companie arădeană.

Astfel, compania Deninstal a achiziționat un pachet Gold care conține următoarele beneficii: logo-ul companiei pe spatele tricourilor de joc sub număr, anunțarea numelui partenerului în prima conferință de presă, în programul de meci și pe site-ul oficial al clubului, expunerea pe panoul de la stadion, expunerea pe panoul de pe site-ul oficial, expunerea a 6 bannere cu logo companiei pe laturile terenului de joc, logo-ul companiei pe programele de meci, expunerea pe panoul conferinței de presă, expunerea pe panoul de la flash interviuri, tipărire logo sponsor pe documentele oficiale ale clubului, două abonamente gratuite tribuna VIP și patru abonamente gratuite tribună. Costul unui astfel de pachet este de 11.000 de euro pe sezon.

”Cu satisfacție, anunțăm că pachetul Gold a fost cumpărat de compania Denistal, companie locală care și-a dezvoltat afacerea în Arad pentru arădeni”, a anunțat, astăzi, Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

”Societatea comercială Dennymona MG cu brandul Deninstal (cu două magazine deschise) a apărut pe piața locală în anul 2007, activând în domeniul instalațiilor termice și sanitare. Compania a fost de la început activă și în comunitate, sprijinind multe proiecte de interes local, inclusiv în domeniul sportului. Nu este întâmplător faptul că o parte din profitul compania va sprijini clubul UTA. Până la urmă, celor care clădesc pentru comunitate le este dat să își unească eforturile, așa că acest parteneriat este cât se poate de firesc”, este mesajul noului partener al UTA-ei.

 

24 comentarii

  1. Nu aveți ce face cu banii…primi doi cu pachete gold cu copii fotbaliști la atletico…ar cam trebui sa joace titulari acum

    0
    0
  2. Ce bine e sa ai fotbaliști cu părinți pe treaba lor. Sa speram ca mai sunt ceva părinți cu dare de mână ca altfel rămân tricourile cam goale

    0
    0
    1. idem mai sus.

      ps. cat de idiot sa fii sa spui ca cele doua sunt incompatibile ? Cand juca George Tucudean la UTA sa inteleg ca nici bunicul sau si nici tatal sau nu trebuiau sa ajute UTA ca erau incompatibili? Sau cand Gornic era fundas central la UTA , nici taica-so nu trebuia sa dea bani la UTA si sa ne ajute ca erau incompatibili ? Si cati copii care jucau la UTA nu aveau parinti cu firme care ne ajutau cu bani, mancare, cazare, motorina,etc cu ce puteau atunci cand UTA abia se descurca de pe o zi pe alta ? Sau trebuiau sa se lase copii de fotbal, ca sa nu fie banuiti ca joaca pe banii parintilor ? Mentalitate de tarani frustrati sa ataci gratuit niste oameni care merita doar respectul nostru . Sincer ce aveti de castigat din asta ? Va simtiti mai bine ca ati scris mizeriile alea ? Credeti ca acei copii se vor simiti mai bine daca vor citi dejectiile voastre gretoase, sau parintii lor ?

      0
      0
      1. asa se intampla daca la club se considera ca nu trebuie sa se afle public din gura lor tot adevarul … daca intradevar sunt parinti de copii de la atletico sau uta, se prabusea statuia lu Petchovschi daca ne spuneau oficial cei de la club acest lucru? credeau ca nu se afla? pai sunt atitia colegi de echipa ai copiilor care au parinti si care spun mai departe la jumatate din Arad … de ce trebuie tot timpul sa se umble cu jumatati de masura? si atunci sunt de vina cei care spun adevarul sau presa ca de ce scrie? deranjeaza aflarea adevarului? nu inteleg, de ce?

        0
        0
        1. Ai stiut din gura clubului ca tatal si bunicul lui George Tucudean a ajutat clubul? Sau ca tatal lui Gornic mai platea o deplasare cand nu erau bani deloc la UTA acum cativa ani? Iarta-ma credeam ca vb serios. Scuze

          0
          0
          1. parca era vorba de UTA clubul aradenilor, de transparenta … ne comparam tot cu clubul privat care a dat faliment?

            0
            0
          2. Asa ii Luci , ai dreptate. Trebuia o conferinta cu copii si parintii unul langa altul. Sa fie transparenta . Sa fie bine…..sa nu fie rau 😉

            0
            0
          3. te faci ca nu intelegi ce au semnalat cititori de-ai nostri ( posibil apropiati ai juniorilor de la UTA) … sunt doar 2 sponsori dupa atitea saptamani, si, coincidenta, au copii la juniori … acum tu te ataci ca de ce s-a aflat si de catre altii ce stiu atitia de la club? cu ce sa ii afecteze pe copii?
            daca se spunea la conferinta de presa ca din dragoste fata de club, istorie si culori, respectivii oameni de afaceri si-au trimis copii la juniori la UTA, ti se pare ca suna rau? eu cred ca sunt mandri de copii lor si de faptul ca poarta emblema cu UTA pe piept … de ce trebuie ascuns acest lucru de catre club? oricum il stiau colegii de echipa, parintii, prietenii lor si asa mai departe …

            0
            0
  3. Eu zic ca nu-i rau sa fie sprijinit sportul de orice fel, copiii trebuie scosi din casa la miscare dar si batranii binenteles. UTA este un brand, reprezinta aradul cu cele mai bune rezultate. Sunt de laudat cei care se baga, pt o firma mijlocie sau mare nu cred ca 11 mii euro e mare lucru.

    0
    0
  4. Takata la cati bani fac pe spinarea aradenilor ar putea achizitiona pachetul diamant..nu cred ca e mai mult de 50000 de euro..daca tot se televizeaza meciurile, si-ar putea face reclama daca pe tricouri s-ar afisa numele lor

    0
    0
  5. Mîine va fi conferinta de presă la UTABD. Doi juniori vor citi un text scris de ei pe calculatorul de la club in care unul va spune că este coincidenta de nume iar celălalt ca el o crescut la bunici. Pe foaie va fi scris cu același binecunoscut pix elitist Speculații de presă. P.s. orice asemănare cu alte conferinte de presă este o speculație

    0
    0
  6. Multumesc tuturor care se alatura clubului ,totusi eu cred ca cei din conducere ar trebui sa faca eforturi sa aduca si un sponsor puternic care ar inchide gura carcotasilor . Daca nu veneau acesti sponsori mai mici era vai si amar de club,daca au venit au venit ptr anumite interese personale(au copii fotbalisti),cum ai da-o tot nu e bine! Voi cei care criticati de ce nu bagati voi bani in club? Ce vreti sa ajungem iar ca in perioada gio&martigan? sa primim pomana o straita de cartofi 2 gaini si un carton de oua? Halal suporteri ,RUSINE !!!

    0
    0
  7. Lucian, imi pare rau dar traiesti intr-o lume care demult trebuia sa apuna. Speculatiile, boala romaneasca.
    Transparenta nu inseamna ca trebuie sa dai datele personale ale sponzorilor, dimpotriva, dentologia si corectitudinea iti cere sa protejezi aceste date. Asta-i culmea sa fii obligat sa declari ca ai copil la nu stiu ce grupa de copii la UTA sau Atletico, sau ca, stiu eu, fiul surorii tale e acolo.
    Clubul nicidecum nu trebuie sa se schimbe, sa faca conferinta de presa ca sa explice, asa cum ati cerut voi…daca sunt unii bolnavi de carcoteli si speculatii, asta nu-i problema clubului, nu ei trebuie sa se trateze, ci cei bolnavi.

    0
    0
    1. noi nu am scris nimic despre asta pe sportarad si nu este subiect pentru noi, au comentat cititorii aici pe forum si Dani, in calitate de lider al suporterilor i-a atacat pe acestia ca fac rau clubului si acelor copii relatand acest lucru care nu este o speculatie, se pare ca este un adevar dupa cum scrie si Dani ca li se face rau acelor copii … eu personal stiu de unul din cei doi sponsori, m-am întalnit la meciuri cu acea persoana de citeva ori, am si vorbit, pot sa afirm ca nu stiu sa fi fost favorizat copilul in vreun fel de antrenori cu tot sprijinul pe care l-a dat acea persoana de-a lungul timpului, si nu cred ca se va intampla in viitor asa ceva … nu dau mai multe detalii, sunt lucruri stiute de foarte multa lume …
      eu i-am replicat la Dani doar cu o parere personala legata de transparenta, daca se doreste asa ceva la un club care este al aradenilor, sustinut din banii aradenilor dupa cum ni s-a spus de atitea ori … sa fie sponsori de unde or fi, nu e treaba mea sau a altor cititori, evident ca dorim sa fie bani cit de multi la club si copiii sa-si primeasca la timp banii pentru ca muncesc din greu pentru ei si ii merita …

      0
      0
  8. Nu inteleg care e relevanta faptului ca cei de la 5 Colturi si Deninstal au copii la club. Copiii lor se numesc Denis Man, Jorza, Tanase, Petre si joaca in fata altora mult mai buni? Cum sa fi spus oare ca sponsorii au copii acolo? „Ne bucuram ca au venit langa noi, dar, sigur, copiii lor joaca la noi si de aceea au venit, nu pentru club, culori sau ca sa le arate altor firme sau patroni din Arad cum trebuie sa se comporte fata de CEL MAI IMPORTANT SIMBOL al orasului unde isi desfasoara afacerile. Ii asteptam si pe patronii de la abc bobita, ghereta 5 din piata mica, doar si ei au copiii la noi. Cei care n-au copii la noi sa mearga la Viitorul sau Massone, acolo sunt proiecte serioase, la noi arunca sincer cu banii pe fereastra.” Ar fi fost ok asa? Plm, la dansuri/tenis/calarie/auto-moto nu contribuie parintii copiilor? Ce e asa nefiresc? Mai nefiresc este ca alte firme mult mai mari nu dau bani niciunde, mai ales cele care au contracte cu primaria si CJ, deci traiesc si ele din bani publici. Tehnodomus? Sau… frica de „Lia Olguta?”

    0
    0
  9. Cele două firme au venit pentru că au copii la juniori. Asta este adevărul. Sa vedem cine va fi sponsorul următor.

    0
    0
    1. Dupa mesajele unor gunoaie ca tine nu m-as mira sa nu mai vina nimeni. Cum zicea cel de mai sus marsh la massone, priosh, martipan si gio ca acolo totul e transparent , aradean si fara parinti care dau bani .

      Sper doar ca cei de la Pizza 5 Colturi si Deninstal sa nu puna la suflet mizeriile idiotilor de mai sus si sa stie ca utistii si suporterii care tin la echipa asta apreciaza la adevarata sa valoare gestul frumos pe care l-au facut.

      Respect lor si Hai UTA !

      0
      0
    2. Ce te-as dori sa vii in fata, mai smecher de roman si carcotas-sabotor ce esti, ca sa nu spun altfel. Vino in fata celora care au luptat sa tina UTA in viata si a celora care se bucura de fiecare letzcaie pe care UTA o acapareaza in buget pentru prezent si (eventual) viitor, vino in fata lor sa-ti prezinti opinia ta libera (si idioata)…ca sa-ti primesti rasplata care ti se cuvine, mai buruiana a vietii…ai o singura viata si si de aia iti bati joc, mai nerecunoscatorule.Sunteti o cauza majora pentru care Aradul nu merita UTA, gunoaielor !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button