UTA Academie

UTA – Poli în prima etapă din Liga a treia. Oprescu:˝Ce poate fi mai frumos?˝





Echipa a doua a UTA-ei dă piept cu rivala ACS Poli în chiar prima etapă din Liga a treia, pe 2 septembrie, ora 17.00, la Șiria.

Următoarele etape, UTA II va juca după cum urmează: Giarmata (Deplasare), Becicherecu (A), Gâlda (D), Ighiu (A), stă, Sebiș (A), Ripensia (D), Reșița (A), Lugoj (D), Deva (A), Cermei (D), Alba Iulia (A), Pandurii II (A), Vințu (D).

˝Ce poate fi mai frumos în deschiderea campionatului decât un meci cu Poli?˝ ne întreabă  Dan Oprescu, care alături de Cristi Păcurar sunt antrenorii principali ai echipei a doua a clubului UTA.

˝Mă gândesc că va veni foarte multă lume, sigur ne va ține spatele și galeria UTA-ei, cu aportul lor fantasctic s-a văzut ce minuni s-au realizat la prima echipă. Noi fiind mai tineri, avem mai mare nevoie de ei. Am mai fi avut nevoie de vreo săptămână de pregătire, dar asta este, înfruntăm Poli. Sunt meciuri frumoase în primele etape, pentru astea ne pregătim, lotul pentru echipa doua va fi definitivat săptămâna viitoare. La Liga a patra, antrenorii Costel Bogoșel și Mihai Petcuț vor conta pe grupa 2000 plus ceva jucători de la noi, deci va fi un fel de satelit în satelit. Pentru echipa a doua am selectat jucători care au potențial și pot face pasul spre echipa mare. veți vedea că sunt jucători buni care promit și sperăm să și confirme.˝ a dat Oprescu primele detalii despre ce vom vedea la UTA II în Liga a treia.

 

 

 









3 comentarii

  1. Cristi Pacurar sa sti ca in deplasarile de la Galda si Vintu vor fi si utisti din zona care va vor sustine !Doresc succes si lui Cojocaru de la Sebis cu care ma voi intalni la meciurile din zona,dar Sebisul e cotata cu sansa a 4-a la promovare dupa Ighiu,Deva si Ripensia…..Hai UTA 1 si UTA 2 !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button