UTA AradzTOP ARTICOLE

„Cu Reșița avem încrederea de partea noastră, trebuie să continuăm seria pozitivă“





În această seară, în jurul orei 19, UTA va decola de la Timișoara cu direcția București, de unde va fi preluată de autocarul clubului iar jucătorii vor fi cazați la un hotel din Snagov. Localitatea ilfoveană va găzdui mâine de la ora 11 confruntarea dintre Metalul Reșița și „Bătrâna Doamnă“ a fotbalului românesc, una în care teoretic nu ar trebui să se pună problema învingătoarei. Reșițenii, mutați de patronul Rufă la Snagov în această vară, sunt în plin proces de recrutare a jucătorilor, neavând un prim unsprezece stabil în acest moment.

În plus, în primele trei runde au înregistrat tot atâtea înfrângeri și anu reușit să marcheze niciun gol. „ Am urmărit la televizor partida arădenilor din ultima rundă și am văzut că formează o echipă foarte bună, omogenă. Are tradiția de partea ei, are valoarea, e clar că este marea favorită a disputei, joacă bine. Dar eu cred că avem un avantaj de partea noastră, faptul că suntem o echipă imprevizibilă din punct de vedere al jucătorilor și al tacticii. Față de meciul de sâmbăta trecută vă spun cu siguranță că cel puțin patru, cinci jucători vor fi înlocuiți și e greu de intuit primul nostru unsprezece. Va fi un meci greu, dar chiar glumeam cu jucătorii zilele acestea. În prima etapă am primit cinci goluri, în a doua patru iar acum doar două, le-am spus că poate facem acum un zero la zero, sau unu la unu, dar oricum ne așteaptă o partidă dificilă “ , ne declara George Dumitru, antrenorul celor de la Reșița.

De cealaltă parte, Roli Nagy a afirmat: „Venim după două victorii fără gol primit, vrem să dăm continuitate seriei pozitive. Adversar necunoscut, dar până la ora jocului sper să avem mai multe informații. Chiar dacă nu a înscris și nu are niciun punct, acestea sunt meciurile mai periculoase. Trebuie să rămânem concentrați și să nu credem că jocul e câștigat dinainte. Avem atuul încrederii, orice alt rezultat decât victorie nu e pe placul nostru. Logic că Metalul Reșița sunt outsideri și nu au nimic de pierdut. Indiferent dacă apar modificări în primul lor unsprezece, noi trebuie să rămânem concentrați. Și sezonul trecut am câștigat în fața lor cu 1­0, fără să avem mari probleme, dar s­au agățat de orice. Chiar dacă nu au înscris și nu au niciun punct, trebuie să îi tratăm serios. Mizăm pe încrederea pe care o avem în momentul de față. Nu e simplu act de prezență, vine UTA,  pentru ei orice altceva e fantastic.“

Amir Jorza a revenit de două zile la antrenamentele echipei și va face deplasarea la București, dar nu se știe deocamdată dacă va putea intra pe teren din primul minut. Partida cu Metalul Reșița va începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi transmisă de niciun post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button