BaschetzTOP ARTICOLE

ICIM Arad a dat startul la treaba pentru noul sezon!





Univ Goldiş ICIM Arad s-a reunit în formulă completă şi pregăteşte noul sezon în care se încearcă un rezultat mai bun ca stagiunea trecută. Pe bancă alături de experimentatul Dan Moraru revine Stacey Nolan, alături de care formaţia arădeană a obţinut cele mai bune rezultate din ultimii ani.

„Anul acesta conducerea clubului a făcut o treabă foarte bună, având în vedere bugetul limitat de care a dispus. Echipa pe care am alcătuit-o este una puternică, în condiţiile date. Ne dorim calificarea în playoff, plus o poziţionare cât mai bună acolo”, spune Nolan. Cel care după ce a luat titlul, Cupa României şi Cupa Europei Centrale cu Univ Goldiş ICIM, a părăsit neaşteptat Aradul. „Nu ar fi trebuit să plec prima dată. Dar m-am simţit nesigur, şi un pic pripit. Până la urmă deciziile luate nu trebuie regretate. Am aşteptat însă acest telefon să mă reîntorc aici”, a mai spus Nolan.









Un comentariu

  1. Pentru ICIM Arad transmit stirea ca CSU A-Iulia s-a retras acum din Liga Nationala de baschet feminin,din cauza problemelor financiare.SALUT Moraru si fanul Sandor !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button