UTA AradzTOP ARTICOLE

Man nu mai merge în Finlanda cu naționala U 19, Petre și Lazăr sunt utiștii convocați de Enache





UTA a primit o veste bună în perspectiva partidelor cu CS Mioveni și FC Brașov. Inițial, Man și Petre ar fi trebuit să onoreze convocarea lui Costel Enache pentru România Under 19, care va susține în datele de 4 și 6 septembrie două dispute amicale în Finlanda, împotriva țării gazdă. În cele din urmă, cele două părți au ajuns la un numitor comun, iar Dennis Man va rămâne la dispoziția lui Roli Nagy pentru cele două partide din liga a doua. În schimb, Adrian Petre și fundașul central Denis Lazăr vor efectua deplasarea cu selecționata pregătită de Costel Enache.

Probabil, însă, că la turneul preliminar, dintre 5 și 12 octombrie, toți cei trei internationali plus Tănase vor fi la dispoziția lui Enache pentru jocurile din grupă cu naționalele Norvegiei, Olandei (țara gazdă) și San Marino. Aplicat la eșalonul secund, înseamnă că Tănase, Petre și Man vor rata 100% partida de acasă cu Juventus București, de pe 8 octombrie, în timp ce deplasările de la Sfântu Gheorghe (de pe 1) și Satu Mare (15) sunt și ele incerte. În situația lui Lazăr, acesta va absenta de la disputele din Liga Elitelor și Liga a IV-a sau a III-a,

În altă ordine de idei, astăzi Dennis Man își sărbătorește azi majoratul. Perla UTA-ei a ajuns la 15 goluri oficiale în alb-roșu, cinci reușite în primele trei runde a actualei stagiuni.









2 comentarii

  1. La multi ani DENNIS si in viitor sa ai o cariera frumoasa in fotbalul romanesc si de ce nu cel international !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button