SOIMII PÎNCOTAzTOP ARTICOLE

Șase jucători legitimați de Șoimii pentru confruntarea cu Satu Mare





În această dimineață Dorin Micșa a mers cu avionul la București pentru a efectua legitimările jucătorilor cu care clubul a bătut palma. Chiar dacă se vorbea de opt jucători, în cele din urmă oficialul clubului a efectuat doar șase legitimări. Astfel, jucători ai Șoimilor au devenit: Dorinel Popa, Adrian Horvath, Dumitru Mitu, Andrei Pătrașcu, Antonio Stelitano și Bogdan Copilescu. Toți juniorii care au evoluat în primele trei etape ale sezonului vor face parte și din lotul pentru meciul cu Olimpia, echipa urmând să fie stabilită de Dumitru Mitu și Călin Petrică. Mâine este posibil să ajungă în România și noul antrenor al echipei, argentinianul  Pedro Pasculi.

În altă ordine de idei, cei de la Satu Mare au pornit de vineri după-masă spre Arad, deplasând un număr de 19 jucători. Duruș nu face parte din lot datorită unei suspendări, dar Bogdan Andone – antrenorul echipei – are soluții la îndemână. ”Ce pot schimba în două zile?! Doar n-or aduce Naționala Italiei să joace pentru Pîncota. Avem o echipă mai bună și trebuie să câștigăm, apoi pot să-și revină și ei…”, a declarat pentru www.gazetanord-vest.ro președintele Olimpiei, Catrinel Raț.

Partida dintre Șoimii Pîncota și Olimpia Satu Mare va începe la ora 11, la Șiria și are următoarea brigadă de arbitri: Viorel Flueran (Craiova) – Gheorghiță Bălan (Pitești) și Doru Zamfir (Slatina). Rezervă de arbitri va fi orădeanul Rareș Vidican, iar observatori sunt Cornel Corocan din Reșița și Valer Vancea din Oradea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button