Liga a 3-a

Velici și Bodea întorc armele împotriva arădenelor în tricoul Devei





De când l-a luat pe Cristian Bobar în conducere, CNS Cetate Deva a făcut mutări interesante pe piața transferurilor, cum ar fi senegalezul N’Doye, dar o parte dintre foștii hunedoreni, R. Cristian, Tecsi sau Bloj. Dar, în ultimele zile, devenii s-au orientat și spre doi fotbaliști din județul vecin.

În primul rând, CNS-ul a pus mâna pe Gelu Velici, golgheterul de anul trecut al Sebișului, care, însă, nu a mai găsit motivația necesară pentru a continua pe malul Crișului Alb. În contul fostului dinamovist, devenii ar trebui să achite suma modică de 5000 de lei Naționalului, care acum caută un alt atacant de careu, opțiunile fiind variate.

Astăzi, s-a oficializat și transferul lui Roberto Bodea la poalele Cetății. Portarul de 23 de ani semnase recent cu divizionara a patra, CS Glogovăț, dar: „Înțelegerea cu cei de la Vladimirescu a fost ca în cazul în care o să am ofertă dintr-o ligă superioară să pot pleca oricând. Îi mulțumesc lui Cristi Man că m-a înțeles, e un băiat extraordinar care va avea rezultate bune la Vladi. De asemenea, îmi pare foarte rău că nu am putut continua munca cu nea’ Dan (n.a. Țapoș), mai ales că ambii ne-am dorit să lucrăm din nou împreună. Dar, dacă nu s-a putut…În fine, încă aștept un telefon de la Ighiu pentru a afla noutăți despre restanțele mele financiare. Dacă nu se întâmplă asta, cu părere de rău, voi fi nevoit să-mi depun memoriu”, ne-a declarat Bodea.

CNS Deva face parte din seria a IV-a a ligii secunde, unde le va avea adversare pe UTA II, Național Sebiș și Lunca Teuz Cermei.









2 comentarii

  1. Pacurar este un antrenor bun pe linia juniorilor. Este un baiat de caracter care ajuta mult fotbalul aradean.

    0
    0
  2. Roberto Bodea poate primesti ceva maruntis de la Ighiu….,dar sa nu patesti ca Dan Manaila ce a antrenat la Vintu si unii jucatori ce i-a avut Manaila la Vintu…!A venit noul primar Josan la Vintu si nici cazare nu le-a asigurat celor ramasi,plus salarii restante si prima de promovare …0!Cojocare acum sa vedem cum termini cu Sebisul,ca altii s-au intarit !Pentru noi doar UTA conteaza !,dar nu-mi place titlul din Prosport ,ca UTA a dezamagit la Snagov…!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button