UTA nu-și poate ascunde intențiile pentru actuala stagiune; Todea: „Ne antrenăm pentru a fi mai buni decât anul trecut, deci…”

Dacă în stagiunea trecută, pentru mult timp utiștii au vorbit despre calificarea în play-off ca și obiectiv primordial, în acest campionat lucrurile stau altfel. În primul rând, nu mai există play-off și play-out la nivelul ligii secunde, dar, mai mult decât atât, fiindcă UTA s-a aflat la 180 de minute de Liga 1, pe undeva e normal ca „ștacheta” să nu fie coborâtă. „Avem o motivație în plus să demonstrăm că putem fi mai buni. De fapt, pentru asta ne antrenăm zilnic, să devenim mai buni decât anul trecut. Dacă sezonul trecut am terminat pe locul 2 și am câștigat un baraj din două… Deci…Cred că este clar ce ne dorim pentru acest campionat. Deocamdată au trecut doar patru jocuri, ne bucurăm că în general am impus ritmul în toate. Am trecut cu bine și peste două deplasări lungi, la Suceava și București și cu ajutorul conducerii clubului ce ne-a trimis cu avionul cel puțin la dus. Suntem în grafic, dar ne dorim să continuăm acest parcurs bun”, a precizat Cristian Todea.

„Secundul” UTA-ei a vorbit și despre lotul pentru noua stagiune. „Suntem mulțumiți. A fost rezolvat și Celea, îl mai avem și pe Gîrbiță în pregătiri cu noi, un jucător de picior stâng, cu stăpânire de sine când are mingea (n.a. 21) , iar de câteva zile a sosit și Patrick Popescu. Am ajuns să avem un lot echilibrat numeric și valoric. Ne va fi puțin greu să gestionăm lucrurile în așa fel încât să le oferim tuturor minute în cele 4-5 competiții oficiale pe care clubul le dispută în aceast an. Și aici vorbim în special despre jucătorii tineri”, a adăugat „Dulăul”.

FOTO: UTA Media Design

Facebook Comments
0
0

4 comentarii

 1. Avatar

  Poate cineva sa dea ceva date despre Garbita? Cati ani are, unde a jucat si pe ce post? Multumesc!

  0

  0
  Răspunde
 2. Avatar

  Uita -te ca da unlike la link care ii raspunde omului la ce a intrrbat…

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.