Fotbal judetean

Liderul revine de la 1-2 în ultimele 20 de minute: Șoimii Lipova-Șoimii Șimand 5-2





Avertizat de victoria șimăndanilor de săptămâna trecută contra celor de la Pecica, Flavius Sabău spera la un blietzkrieg cu care să frângă rapid aripile oaspeților. După ce Piț a scuturat bara laterală încă din primul minut, a venit rapid un gol: Vasinc a centrat perfect de pe dreapta și Florin Gîlcă, complet nemarcat la 10 metri, a reluat frumos cu capul sub transversală pentru 1-0. Până la pauză oaspeții au ieșit la joc și au avut o bună ocazie prin Petrilă, al cărui șut a fost respins cu greutate de Bujor. Gazdele au mai avut bune oportunități de a majora scorul, Vasinc, Piț și Gîlcă ratând de puțin cadrul porții cu șuturile lor.

Neavând nimic de pierdut, oaspeții au pus presiune pe gazde și au reușit să egaleze prin Rechițan, care a șutat superb din marginea careului sub transversală, la colțul lung. După câteva minute Petrilă a scăpat singur pe stânga, a pătruns în careu și a trimis pe jos la colțul lung, bară-gol și oaspeții aveau avantaj. Scor 1-2 cu 20 de minute înainte de fluierul final.  După ce Petrilă a ratat de puțin un nou gol din poziție singur cu portarul, Sabău și-a trezit elevii din somnolență, l-a introdus pe Gherghel, dar golul de 2-2 a venit din capul lui Pașcu. Oaspeții au acuzat o poziție suspectă de offside și s-au demoralizat. Imediat după, Adrian Piț a fost faultat în careu, iar Filimon a marcat cu siguranță, de la punctul cu var, pentru 3-2. Pe final, Iosif Gherghel s-a distrat pur și simplu cu adversarii săi, fiind autorul utimelor două goluri și scriind concluzia întâlnirii: Lipova – Șimand 5-2.

Formații:

Șoimii Lipova: Bujor – Pantea (Orza), Pașcu, Bier, Tomuț – Gîlcă (Gherghel), Simion, S. Popa (Blănaru), Filimon (Șulumberchian) – Vasinc, Piț. Antrenor: Flavius Sabău.

Șoimii Șimand: Vaida – Cătană, Malancu, Ruska, Măcinic – Rechițan (Cuc), Țigan, Pocioian, Pantea (Balogh) – Berar (Mărcuș), Petrila. Antrenor: Ioan Ruska 

Arbitri: Daniel Burcă – Roland Opitz, Zoltan Nagy

Observatori: Daniel Scridon și Romulus Tănăsescu

Lipova ocupă prima poziție a clasamentului, cu 9 puncte și golaveraj +9 iar Șimand locul 8 cu 3 puncte

Etapa viitoare, a 4-a, Lipova merge la Curtici iar Șimandul primește vizita celor din Sântana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button