UTA Academie

Oprescu admite superioritatea „alb-violetă”: „Cel puțin o clasă peste noi, a fost mai mult un antrenament fizic”





Dincolo de forma de moment și chiar valoarea individuală mai mare a unor fotbaliști timișoreni, Poli II a fost mai echipă decât „satelitul” UTA-ei în această după-amiază, în cadrul etapei inaugurale a Ligii a 3-a. „Alb-violeții” au jucat multe partide oficiale în aproximativ aceeași formulă, pe când „alb-roșii” au reunit jucători din trei „surse”: prima echipă (Vlad, Costin, Celea, Gîrbiță sau Barna, cu mențiunea că ultimii trei pot fi încadrați și la următoarea categorie), proaspăt veniți la club: Coadă, Ungurianu sau Ignea, plus „piese” din generația ’97-99: Iova, Moza, Copaci, Pop sau Vasile. 

A ieșit un „mozaic” nefericit pentru calitatea și consistența jocului pe care se așteptau unii să-l vadă, oaspeții neavând nicio problemă să controleze clar ostilitățile și în final să plece cu toate punctele de la Șiria. „Trebuie să recunoaștem când adversarii sunt mai buni ca noi. Ei astăzi au fost cu cel puțin o clasă peste noi din toate punctele de vedere, atât ca posesie, forță, viteză de joc, cât și calități individuale. Poate dacă nu primeam primul gol atât de repede, sau îl primeam mai târziu, era altceva. Chiar am fost mulțumit după cum am început partida, mai ales primele zece minute, după care oaspeții au pus ușor stăpânire pe joc și a venit și golul. A fost un gol norocos, o deviere nefericită. Avem jucători tineri, și-au pierdut încrederea, moralul, ei dorind să facă o figură frumoasă. Al doilea gol a fost o execuție extraordinară care a făcut diferența. Având în vedere că am rămas în zece în a doua repriză, pot spune că a fost mai mult un antrenament fizic pentru noi până la final. E adevărat că UTA nu a câștigat niciun meci oficial în weekend, dar, până la urmă, cea mai importantă este prima echipă, iar ea, din punctul meu de vedere, este în grafic”, a punctat Dan Oprescu, unul dintre antrenorii UTA-ei II, la finalul partidei cu Poli II.

stoicov

 De partea cealaltă, Adrian Stoicov a avut motive de bucurie pentru maniera în care echipa sa a pus mâna pe primele puncte în acest sezon. „Un rezultat important pentru copiii pe care-i avem. Am avut o primă repriză bună, o a doua nu la fel de bună. Având 2-0 avans și un om în plus pe teren, fiecare a încercat să iasă în evidență, poate chiar să marcheze și de obicei în astfel de situații nu-ți iese. Dar, per ansamblu, sunt mulțumit de evoluția băieților, sperând – totodată – să nu mai repetăm greșelile la meciurile ce vin. Am văzut și la UTA destui jucători tineri, de perspectivă, le doresc baftă mai departe, căci au și ei nevoie de puncte și încrederea ce ți-o dau rezultatele bune”, a precizat tehnicianul lui Poli II.

 









2 comentarii

  1. Dacă ar fi ținut toți jucătorii de anul trecut de la uta 2 altfel ar fi arătat acum echipa în liga 3

    0
    0
  2. UTA 2 ar trebui sa fie, valoric echipa a doua, inca ,pentru unii, nu este clar ceea ce se vrea. S-au adus tineri (Vlad, Costin, Celea, Gîrbiță sau Barna, etc) cine i-a vazut, cine „semneaza pentru valoarea lor ?. Cei care nu joaca la prima echipa trebuie sa joace aici. Multi dintre cei de anul trecut au fost risipiti…pe la Cermei (?!). Dl Oprescu are obligatia sa faca repede o echipa, care sa nu strice numele si renumele de UTA, in 3 saptamani s-ar putea face fizic si tactic ceva, ca sa nu reprezentam coada clasamentului. Treaba e valabila si in judet.Altfel nu se justifica, pentru UTA (nu pentru altii) cheltuiala.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button