Baschet

BC Univ. Goldiș ICIM Arad – posibilităţi şi obiective: „Orice loc mai sus de locul 8 reprezintă o provocare”





Chiar dacă nu mai are susținerea și, implicit, strălucirea de altădată, ultima campioană arădeană a României la nivel de echipe încearcă să țină ștacheta cât se poate de sus. Cu siguranță, Univ. Goldiș ICIM Arad nu se va bate pentru titlu în noul sezon al baschetului feminin, dar intenționează să încurce niște calcule în play-off.

La Sala Ferdinand a Palatului Administrativ, în prezența primarului Gheorghe Falcă și a vicelui, Călin Bibarț, ICIM-ul și-a prezentat lotul pentru campionatul ce debutează peste săptămâni, dar și noul sponsor al echipei. Este vorba despre FCC Environment, reprezentat la întâlnirea de la kilometrul zero de o fostă baschetbalistă…cehă. Lucie Zumrova este director de comunicare la societatea pomenită mai sus. „Suntem onoraţi să ne alăturăm acestui proiect, la echipa care este cel mai bun ambasador al sportului arădean. Acest brand, FCC Environment, l-am primit din partea companiei-mamă, care furnizează servicii în 54 ţări din lume. Gândim global, dar acţionăm local, de acea am decis să ne alăturăm acestei echipe de tradiţie a Aradului. În regiune nu facem doar business, ci vrem să fim parteneri în proiectele din zonă. Acolo unde prestăm servicii, ne întoarcem cu servicii” – a spus Zumrova, care în semn de recunoștință a primit tricoul numărul unu al ICIM-ului chiar din mâna noului căpitan, Brankica Hadzovic.

Mirela Dan, profesoară în cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi mare susţinătoare a echpei feminine de baschet a spus, la rândul ei: ,,Sunt fericită să le am alături pe aceste fete minunate. Le dorim să fie la fel de bune ca în ceilalţi ani. Le doresc multă putere de muncă şi mult succes”. 

Principalul obiectiv al echipei de baschet pentru sezonul 2016-2017 este calificarea în play-off ,,…iar orice loc mai sus de locul 8 reprezintă o provocare, a menționat Marcel Urban, preşedintele echipei.

Despre echipa de baschet feminin arădeană Gheorghe Falcă a opinat că are: ,,tradiţie şi multe trofee, iar Primăria sprijină sportul de performanță. Pe de altă parte, noi administraţia locală, ne putem implica până la nivel de salarizare. De aceea, gestul FCC Environment este unul de pionierat în peisajul sportului arădean. Obiectivul nostru este să atragem cât mai multe companii către sportul de performanţă”.

Marele absent al conferinţei a fost chiar noul antrenor al echipei, Stacey Nolan, plecat la Bucureşti pentru a-şi rezolva problemele legate de licenţă.

Alexandra Drăgușanu

 

Un comentariu

  1. Pentru orice loc sub podium se cheltuie bani degeaba cu jucatoare straine si se pateaza istoria .Continuitatea nu este buna fara rezultare

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button