Fotbal judetean

Fără mari probleme, dar cu ceva nervi: Unirea Sîntana – Voința Mailat  3-1





Până în minutul 75, „duelul” dintre Sîntana și Mailat a respectat calculele hârtiei, în sensul că formația gazdă a fost la control și avea trei goluri avans. Finalul a aparținut, însă, vizitatorilor, dar și arbitrilor, care i-au enervat pe amfitrioni cu unele decizii.

Peia a deschis tabela după 13 minute de la punctul cu var, stabilind scorul pauzei, deși au mai fost câteva ocazii de-o parte și de alta. Printre altele, Voința a avut și o bară. La reluare, Vuin a majorat diferența, înscriind din apropiere după un corner, în timp ce juniorul Stanciu a reușit golul meciului cu un lob de efect după exact o oră de joc. Chepețan a încercat să-și readucă formația în joc, dar golul său a venit puțin cam târziu (min. 81).

„Am avut un joc mai consistent, o altă culoare, cred că nu s-a pus niciun moment problema câștgătoarei. Ne-am și ușurat munca marcând destul de repede pentru 1-0, am avut mereu jocul în mână, dar la 3-0 am crezut că totul s-a terminat. Însă, ne-am clătinat puțin în ultimele 20 de minute și nu neapărat din cauza adversarilor. Una peste alta, mă bucur că am avut o altă atitudine, mai ales că ne așteaptă meciuri grele, primul dintre ele chiar la Șimand, care, din câte observ, e una dintre revelațiile începutului de campionat. Dar, dacă ne vom recupera jucătorii accindentați, cred că ne vom redresa și noi”, a precizat Dinu Donca, care a pe final a fost trimis în tribune de „centralul” Loredan Bogdan, ca urmare a protestelor avute la adresa „fluierașilor”.

Formații:

Sîntana: Șoltesz – Topac, Peia, Brozbic, Lanțoș – D. Bolba (78 Cioară-Moartă), Vuin, D. Bodea, Florea (70 Bud) – C. Bodea (56 Cristea), Stanciu (90 Ungur)

Mailat: Barabaș – Mihnea, Bălă, Cernat, S. Popa (75 Căliman) – Morariu, Ungureanu, Mateucă, Chepețan (88 Berce) – Botuși (21 S. Berar), Cotoc (46 Cheșa)

Arbitri: Loredan Bvogdan – Sebastian Pantea, Cristian Cășuț. Observatori AJF:  Marius Alexa, Andras Mako

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button