Fotbal judetean

Diferența s-a făcut după pauză: Frontiera Curtici – Șoimii Lipova 1-3





Prin prestațiile încununate cu victorii destul de clare în debutul de stagiune, Curticiul și Lipova și-au câștigat privilegiul de a disputa primul derby al clasamentului din postura ocupării a primei poziții la egalitate perfectă.

Prima jumătate a primei reprize a fost echilibrată, cele două formații anulându-se reciproc. Nemulțumit că formația sa a primit două galbene pe faze ofensive, antrenorul Flavius Sabău a cerut explicații „centralului” Nicoraș și a fost trimis după garduri. Apoi, până la pauză, ocazii au avut mai ales oaspeții: un șut de la distanță pe lângă poartă al Sergiu Popa, o altă execuție Piț tot din afara careului parat de Iacob și o ocazie mare. La o finalizare a aceluiași Piț, portarul gazdelor a respins în față și Gîlcă, aflat în 8 metri, a tras pe lângă stâlpul din dreapta. O situație bună au avut și gazdele prin Varga, care a șutat din lateral stânga la colțul lung, dar pe lângă poartă. Scor la pauză 0-0.

După pauză, Florin Gîlcă (foto jos) s-a răzbunat pentru ratarea din prima repriză și a marcat de două ori (min. 48 și 61) din interiorul careului, profitând de pasivitatea fundașilor centrali. Apoi, în minutul 67, proaspăt intratul Vasinc a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga la colțul scurt, mingea a mușcat din rădăcina barei și a intrat în plasă. Scor 0-3. Curticenii au replicat doar prin Pleșca. În minutul 85, veteranul gazdelor a punctat cu un șut violent din afara careului și a mai ratat o bună ocazie tot cu un șut dar pe lângă bara laterală.  S-a terminat 3-1 și calculele hârtiei au fost respectate.

 

 

Formații: 

Frontiera Curtici: Iacob –  Don, Pleșca, Rotar (Roza),  Morariu – Parlapan, Nedea, Gavriș, R. Varga – Hadăr (Săcui) – Avrămuțiu (Liga). Antrenor: Dinu Maghici.

Șoimii Lipova: Bujor – Pantea, Bercu, Bier, Tomuț –  Fl.Gîlcă, Sergiu Popa (Pașcu), Simion (Albulescu), Filimon (Vasinc) – Adi Piț, Gherghel (Edu). Antrenor: Flavius Sabău

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Filip Cîrmaci, Casian Băla. Observatori AJF: Marius Alexa, Iosif Lovas









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button