Fotbal judetean

„Nu degeaba se spune că 2 – 0 e cel mai periculos scor“: Voința Mailat – Păulișana Păuliș 2  – 2





Runda precedentă elevii pregătiți de Dan Mițiți reușeau să întoarcă scorul de 1 – 2 în fața celor de la Glogovăț, punctând de două ori în finalul acelei dispute și câștigând, astfel, cu 3 – 2. Sâmbătă, la Mailat, Sarvici a deschis scorul în minutul 35 pentru oaspeți, pentru ca Geanîm să majoreze avantajul chiar înainte de pauză. Însă, Păulișul s-a văzut egalat în doar două minute în repriza secundă, autorii golurilor gazdelor fiind Cotoc și Ungureanu.

„Da, se poate spune că la meciurile noastre spectatorii nu se plictisesc. Am avut și alte ocazii de a mai puncta în prima repriză, pentru a majora scorul dar nu am făcut-o. În repriza a doua am avut 10 – 15 minute de declin și exact atunci am fost egalați. Degeaba am trecut din nou la conducerea jocului, pentru că nu am mai marcat din păcate. Mi se pare că există o deconcentrare în jocul nostru, nu știu nici de ce tot luăm goluri din fază fixă. Acest egal e pentru mine ca o înfrângere, să conduci cu 2-0 și să fii egalat pentru mine nu înseamnă un punct câștigat. Avem momente bune, dar și acum cu Mailatul, și cu Vladimirescu etapa trecută, avem o perioadă în care cădem total în joc. Probabil e o stare de automulțumire, nu degeaba se spune că 2 – 0 e cel mai periculos scor“, ne-a declarat Dănuț Mițiți, cel care ocupă funcția de antrenor- jucător la Păuliș.

Formații:

Mailat: Barabaș – Mihnea, Bălă, Cernat, S. Popa -Ungureanu, Berar, Mateucă, Chepețan – Cheșa, Cotoc (Călliman)

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Mariș, Suciu, Ambruș – Șt. Calancea (Belei), Sarvici (Ștefan), Mițiți, Bruț – Geanîm (Itu), D. Popa (Savu)

Arbitri: Tudor Jurcă – Andrei Pantea, Paul Ardelean

Observatori: Mihai Jivan Junior, Ioan Hamza









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button