Fotbal judetean

Puncte ochite, puncte lovite : Victoria Zăbrani – ACS Socodor 2-0





Leontin Pința afirma după victoria obținută runda trecută în deplasarea de la Săvârșin că acel succes trebuie dublat și de unul pe teren propriu. Adversară fiind nou promovata de la Socodor, Victoria Zăbrani a avut nevoie de mai bine de o repriză pentru a reuși să spargă gheața. În minutul 58, Cati (foto), cel care anul trecut se lupta cu Socodorul în tricoul Șepreușului pentru promovare, a punctat pentru 1-0, pentru ca după alte cinci minute Goț să stabilească scorul final.

„A fost un meci pe care îl putem cataloga simplu: am avut interesul major să obținem cele trei puncte și să respectăm indicațiile tactice pe care le pregătim pentru disputele următoare. Am avut ocazii multe, posesia balonului majoră și am obținut victoria. Era foarte importantă această victorie, altfel punctele obținute etapa trecută la Săvârșin își pierdeau valoarea. În plus, sunt bucuros de prestația lui Alexandru Goț, un fotbalist foarte bun din Zăbrani, care, dacă înțelege că trebuie să fie mai serios, poate să ajungă departe. Are calitate bună, viteză, e tehnic și trebuie să înțeleagă faptul că alături de jucătorii cu experiență din echipă el poate să fie surpriza plăcută a noastră”, ne-a declarat Leo Pinț.a

Formații: 

Zăbrani: Brutyo – Topai, Toc (Zopota), Avram, Dragomir (Goț) – Iorgovan (Achim), Cati, Hodan, Zele –  Stancu (Olariu), Rogojinaru.

Socodor:  Vîrzob – Bragea, Gherheș, Mariș (Manolache), Licker – Păslariu (Manolache) – Noaică, Șulea, Ardelean (Cristea), Bibarț – Mako (Buia)

Arbitri: Cristian Coroban – Emil Cristea, Cristian Cășuț

Observatori. Dan Ologeanu, Marcel Vida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button