UTA Arad

Un alt fost fotbalist al lui U. Cluj în curtea UTA-ei  





Dacă Patrick Popescu nu a stat decât o săptămână la Arad și asta pentru a fost chemat în probe la Auxerre, un alt tânăr produs al Universității Cluj își va încerca șansa la UTA. Este vorba despre Cătălin Tarcea (foto în stânga, alături chiar de Popescu), un mijlocaș central de 19 ani, care a evoluat timp de 35 de minute în partida din toamna anului trecut, în partida de pe „Motorul”, când golul lui Rus decidea duelul dintre „alb-roșii” și „șepcile roșii” în cadrul etapei a 15-a a eșaonului secund.

Deocamdată, fotbalistul care vine după o lungă accidentare se va antrena cu echipa a doua, tot acolo unde va ajunge în această după-amiază, Dacian Zdrențan. Fotbalistul Ineului face parte din generația 97-98 crescută de Cristian Păcurar, acesta din urmă insistând să-l aibă din nou sub comandă.

În ceea ce privește acel atacant pe care și l-ar dori Roland Nagy la prima echipă încă nu sunt noutăți. Teodor Ignea (20 de ani), de la echipa „satelit”, a dat un prim gol în tricoul „alb-roșiilor” în victoria cu 3-0 la Târgu Jiu, însă mai are de tras până să-l convingă pe Roland Nagy că merită o șansă și în Liga a 2-a.

15 comentarii

  1. Aduceți fundași ca voi pe care ia-ți avut și au avut rezultate (cupa româniei și supercupa) ia-ți împrăștiat pe la site echipe(Aldan,Petrache,Cotoc suslac etc)

    0
    0
  2. Da schimbati toata apararea ca nici unul nu-i bun. Pe Burla incercati-l mijlocas stinga ca in aparare ii o catastrofa. De ce nu incercati si cu noul fundas de la Pandurii 2 in locul lui Gligor si pe Gligor fundas stinga . Trebuie incercat ceva cu fundasii ca asa numai merge .Haide UTA !!!

    0
    0
  3. terminati cu sugestile astea, stie Roly ce are de facut! Fundasul de la Pandurii II inca nu e pregatit de liga II! E junior!
    Stati linistiti ca sezonul asta promovam! Calm! nu mai sariti ca disperatii pe toti cei care pun suflet pentru aceasta echipa!

    0
    0
    1. Stim ce face „Pepe” de Arad ,face cartile ptr veneticul de primar! Apropo in ce stadiu mai e stadionul? Promovam cu asa antrenor cand o face plopul mere si rachita micsunele :)) Oare de ce nu vine nici un sponsor cu bani multi la echipa? Din cauza veneticului care l-a terminat si pe dl. Bara dupa ce a investit 5-6 milioane de euroi la UTA,si el nu a putut lua”dreptul” .Mai cantati la alte mese baieti ca ne-am saturat de abureli!!! Tare mult doresc sa stiu care sunt cei care pun suflet la echipa si sau care sunt cei care an de an au pus bete in roate promovarii in liga 1.

      0
      0
  4. Si ce daca Celea este junior ? Man nu este ? M-ai prost ca actualii fundasi nici nu poti sa joci !!! Manea numai de freza are timp si Gligor este ne nerecunoscut . David ii la fel de slab ca si Polgar iar Burla est tot timpul nervos . Trebuii facut ceva in aparare daca se continua asa nu are rost sa ne m-ai gindim la promovare. Daca nu promovam o sa m-ai pierdem si alti jucatori. Haide UTA !!!

    0
    0
  5. sper ca jucatorii nu se lasa influentati de unele comentarii, Manea nu are timp numai de freza, e un jucator constant, nu e cazul dupa o greseala (de arbitraj) sa sariti cu gura pe el! Gligor joaca de o viata la fel, Polgar a fost slab anul trecut? vorbesti prostii, a fost integralist in tot campionatul si a avut evolutii bune! Burla e nervos, si? asa e el! Deocamdata e cel mai bun fundas stanga din lot!

    Mai lasati critica ca nu duce la nimic bun, critica voastra nu e constructiva, voi demoralizati jucatorii si faceti dintr-un esec inmormantare! Cred ca majoritatea ati esuat in viata, ori aveti probleme in familie de sunteti atat de pesimisti! Parca ati scapat de la spitalul 9! Incurajati echipa, jucatorii au nevoie de sutinere, nu de pumnii in ceafa!

    0
    0
  6. tineri de la u cluj , altul de la ineu.. altu care a fost accidentat o perioada indelungata si incercat pe la uta2.. e in vizor varful de la satelit…va este clar acum ? cei ce cred ca se poate promova? cu astfel de jucatori nicio sansa..da unul mai de doamne ajuta nu vine la Arad.. ar trebuii sa bazaie ca viespi la miere jucatorii pe la acest club care e rampa de lansare al ligii 2 in fotbalul profesionist. niste juniori de la pancota nu incercam?asa ca sa creem concurenta acerba pe posturi. ha ha ha . ce am ajuns..

    0
    0
  7. Manea este un jucator constant slab . Apararea este catastrofala.Gligor na jucat un meci bun decit sa intors la UTA. Burla nu mai joaca nimic de cind se zvonea ca Steaua ar fii interesata. Mi-e sa numi dati lectii de patriotism . Eu am fost deja fan UTA cind Naghi nici nu era pe lume. ( Cam din 1967-68 cind aveam 8 ani ). Daca prietenii ( fanii ) tai nu au voie sa critice atunci cine ?! Eu voi ramine pina la moarte cu UTA dar ii voi compara tot timpul cu cei din perioda 1968-70. Haide UTA !!!

    0
    0
  8. Alo ,,Red,, nu vezi ca sari calul…. fata de aprecierile exacte a celor de mai sus !ILauzi pe Polgar nevinovatul? care la Mioveni a gafat iremediabil oprind mingea pentru batranocul Ayza si asta a marcat,se deplaseaza greu in teren…etc.Am spus ca unii(?) au mintea in picioare si te poti astepta la orice de la ei.gen omul cu frizura smechereasca si poate ati uitat ce a facut la BV !Mai lasa-ne si cu ,,omul doar cu picior stang(?) care n-are fizic de fundas si la Slatina a corespuns,dar la UTA nu merita sa fie capitan..!Celea e accidentat,dar tanar cum e, e mai bun ca >astia<.Nervosul Burla e bun in comparatie cu Chindris care nu inchide..!In rest ceilalti sunt bunicei,dar fara fizic corespunzator ligi a 2-a.Problema e si cu stiinta limitata a lui Roly,de ai strunii pe cei adormiti in teren si fara constanta in meciuri.Patimasi utisti,spuneti adevarul,nu numai laude cum le plac unora.Oare pe ce loc suntem cu UTA…6-7?Atunci ciocu mic, laudatori !Hai UTA !

    0
    0
  9. eu tind sa cred ca meciul dela Brasov a fost regizat de citiva jucatori impreuna cu cineva din conducere! Burla ai da un cap in gura jucatorului advers exact in careu in min 90 , fatà de arbitru ! Daca vrei sa-l pocnesti pe cineva ai dai fara sa fi vazut ,chiar daca te provoacà ! Interesant este ca Gradinaru nu a spus nimic tace milc , pài el de fiecare data cind era ceva iesea si comenta ….(cred ca aranjamentul era ceva de genul ,sezonul trecut: batem noi la brasov acasa,ca sa ajungem la baraj dar daca nu promovam la primul meci ne luam punctele inapoi) e doar o parere de a mea ,dar oricum ceva a fost la mijloc !

    0
    0
  10. Dascale spui exact scenariul descris de mine…. cum ,,am primit puncte la BV si acum ele s-au reintors la brasoveni ce vor castiga si la AR pentru ca ne-au ajutat sa ajungem la baraj….Doar baietasul,,Marius,, care probabil e jucator,a indraznic sa afirme ca-s prostii….si sa ma muste !Daca nu tragem la promovare,mai bine sa ajutam Pancota sa nu retrogradeze si de ce sa nu-si puna nr.la casa cu puncte de la UTA ?!Nu cred ca e buna ideia cooperarii cu italieni,care ne vor lua ,, varfurile,, ce apar si noi vom muri in B si chiar C !Am atentionat si pe Cojocau de la Sebis despre meciul din cupa de astazi…!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button