UTA Arad

Cu cine ține Pavel Piroș sâmbătă? E președinte la Pîncota și sponsor la UTA: „Vreau să ajut echipa fanion să promoveze”





Un caz mai rar întâlnit în fotbalul mondial sau poate, chiar, unic întâlnim la Arad. De astăzi, Pavel Piroș, prin firma sa Piroș Security Force a devenit sponsor al clubului UTA, achiziționând un pachet Bronze contra  sumei de 2000 de euro. Oficializarea parneriatului vine cu două zile înaintea derby-ul județean de Liga a 2-a, dintre echipa fanion a Aradului și Șoimii Pîncota, club la care Piroș este încă președinte în acte.

Contactat telefonic, omul de afaceri arădean spune că momentul ales pentru implicarea cu bani la UTA e o simplă coincidență. „Nu m-am gândit la acest aspect, pur și simplu îmi doresc să ajut echipa fanion a județului să promoveze. Acum am luat un pachet mai mic, dar pe viitor îmi doresc să sprijin clubul și prin alte metode, eventual Serviciul de Ambulanță ce-l dețin prin firma mea. Nu cred că are mare importanță că încă am drept de semnătură la Pîncota, din punctul meu de vedere clubul este al domnilor italieni, Angelo Massone și Salvatore Micari”, ne-a declarat Pavel Piroș.

Pentru cei 2000 de euro, firma lui Piroș va expune trei bannere pe laturile terenului de joc, își va plasa logo-ul pe panourile oficiale cu sponsori, programul de meci, dar va și beneficia de două abonamente la tribuna VIP. „Încă nu m-am decis cu cine merg la meci sâmbătă, poate cu partenerul și prietenul meu, Bebe Bontea”, a mai spus Pavel Piroș.

Tot astăzi, conducerea clubului a anunțat că și firma Fornetti a achiziționat un pachet Silver, contra sumei de 6000 de euro. Fornetti este implicată în mai multe proiecte de susținere a activităților pentru tineret, de aceea și-a manifestat dorința și disponibilitatea de a susține clubul și la nivelul activităților juvenile, contribuind în plus față de costul acestui pachet cu o sumă importantă de bani.









5 comentarii

  1. Bine ați venit în familia uta. Ne cerem scuze ca v-am făcut milițian si am vrut sa ieșiți din fotbal. Sâmbătă vom scanda numele dumneavoastra. Avem nevoie de sponsori ca să promovăm. Felicitări conducerii pentru acest nou sponsor. Victorie sâmbătă uta uta uta uta Arad.

    0
    0
    1. Incercati Domnu pavel Pirosu sa achizitionati si paza la uTa ca sa pot sa vad meciu fara bilet si sa cumpar bere de linga tribuna ca la pincota si sa scuip albitru

      0
      0
  2. Nu e rau asa, sa anunti chiar inainte de meciul direct faptul ca presedintele echipei adverse devine sponsor la tine. Ce viata faina la club, adversarul e sponsor, cel care conduce clubul de drept e de fapt pe sustache la club, ca are functie publica dar toata lumea tace, banii la transferul jucatorului se impart cu alt club ca nah, as e moda, asta da model de club profesionist!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button