UTA Arad

Referat pe numele lui Burlă: „A fost provocat, iar lui nu-i trebuie mult până să răspundă”





Fie că s-a dat penalty pentru FC Brașov la intervenția lui Manea asupra lui Istrati sau la gestul anti-sportiv al lui Burlă la adresa lui Paul Iacob are mai puțină importanță acum. UTA a dat cu piciorul celor trei puncte sub Tâmpa, dar își trage învățămintele din acest eșec?

Din punctul de vedere al staffului tehnic primim un răspuns afirmativ. Roland Nagy a recunoscut că a greșit lăsându-se pradă nervilor, pierzând din vedere faptul că ar fi trebuit să-și mobilizeze în continuare echipa măcar pentru un punct ce nu era de aruncat, dar l-a și pus la punct pe Bogdan Burlă.  „I s-a atras atenția prin discuții individuale și el știe prea bine că a greșit. Noi le transmitem mereu jucătorilor altceva, vrem să crească altfel, nu prin astfel de gesturi ce nu-și au locul pe un teren de fotbal. Erau ultimele minute, o fază fixă, la care trebuia să fie concentrat pe marcaj, dar s-a lăsat pradă nervilor. A fost provocat şi el e un jucător căruia nu-i trebuie mult până să răspundă. Sper să nu mai greşească deloc în cariera lui, dar până atunci va răspunde conform referatului pe care i l-am făcut și a ajuns la conducerea clubului”, a menționat antrenorul principal al referitor la gestul de cocoș al fundașului stânga al arădenilor la adresa brașoveanului Iacob.

FOTO: monitorulexpres.ro

 

3 comentarii

  1. Am si eu o intrbare.Cum poate fi provocat primarul sa ne spuna in cate cincinale va fi gata stadionul ?

    0
    0
  2. saptamana trecuta s-a lucrat la stadion, joi chiar au fost muncitori atat de multi cum nu am vazut vreodata..dar poate doar pt ca se apropie parlamentarele, parca vad ca dupa alegeri o lasa mai moale, mai ales daca nu le plac procentele de la arad, doar stim bine ca faraonul e razbunator

    0
    0
    1. a fost zi de salar,de aia erau asa multi :)) adevarul este ca se misca greu treaba la stadion,la tg-jiu a inceput in urma noastra stadionul si sunt f.avansate lucrarile.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button