Fotbal judetean

Repetenți și la Graniță: ACS Socodor – CS Ineu   4-2  





 

După Dorobanți și Săvîrșin, o altă nou promovată a profitat de slabiciunile fostei divizionare a treia. Ineul a rămas repetentă și la Socodor, acolo unde gazdele conduceau la un moment dat cu 3-0, chiar dacă au început partida fără patru toitulari: Licker, Sulea, Gerheș și Bragea.

Jocul ceva mai legat al Socodorului s-a concretizat prin deschiderea tabelei în minutul 37. Noiacă a recuperat un balon în preajma careului advers și l-a executat pe Pușcaș cu un șut la colțul lung. Chiar înainte de pauză, Flueraș a majorat diferența, cu capul, după o centrare a lui Ardelean.

La 6 minute de la reluare, a fost rândul lui Sebastian Mako să prindă un voleu imparabil de la 16 metri pentru 3-0. Botaș a reaprins puțin speranțele pentru zărăndani, după ce a transformat un penalty obținut tot de el (min. 62). Moldoveanul Pîslariu (foto) a adus liniștea cu golul numărul 4, marcat din apropiere după ce Pușcaș a respins în față șutul lui Bibarț. Ambele formații au terminat meciul în zece, după ce Pîslariu a reacționat la faultul din spate al lui Botaș. Spătaru a scris concluzia meciului cu golul de 4-2, marcat după ce a scăpat din marcajul lui Maier și a marcat la colțul lung.

„Sincer, ne așteptam la un meci mult mai greu. Știam că au câțiva fotbaliști foarte buni, peste nivelul Ligii a 4-a, dar, din motive ce nouă ne scapă și până la urmă nu ne interesează prea mult, Ineul nu ne-a pus prea mari probleme. Am avut până și o posesie mai bună a mingii, iar victoria e indubitabilă. Ne bucurăm pentru cele 9 puncte strânse în cinci meciuri, sunt peste așteptările noastre. Țin să-mi felicit echipa și antenorul pentru startul bun de sezon, sperăm să o ținem tot așa”, a spus Petrică Crișan, președintele Socodorului.

Formații: 

Socodor: Virzob – Bibarț, Mariș, Manolache, Maier – Zekany (67 Cristea) – Noiacă (55 Gherheș),  Pîslariu, Flueraș (80 Miron), Ardelean – S. Mako (55 Bragea).

 Ineu: Pușcaș – Zdrențan, Rădac (26 Karmanoczky), Iaroș, Hulbăr – Gavrilă (65 Dragoș), Jilavu, Spătaru, Botaș – I. Mîneran, Dohour (85 L. Udrescu)

 Arbitri: Daniel Burcă – Andrei Pîslaru, Daniuel BondarObservatori AJF: Dorin Vătran, Daniel Scridon

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button