UTA Academie

Revenire spectaculoasă la Elite Under 17: Interstar Sibiu – UTA 2-3





Băieții lui Bogoșel, Petcuț și Țamboi au trăit periculos pe Cibin, dar au obținut maxim dintr-o deplasare grea. Pe „Municipalul” din Sibiu, gazdele au avut 2-0 în minutul 52, dar „alb-roșii” au strâns rândurile pentru al patrulea succes al sezonului.

Lascu a fost cel care a deschis tabela încă din minutul 2 și tot el a marcat după pauză dintr-un penalty comis de R. Petcuț. Însă, arădenii au avut o tresărire de orgoliu remarcabilă și au întors spectaculos tabela. În mare formă, Luca Bodri a făcut fazele de la golul de 1-2 al lui N. Faur (min. 54) și 2-3 (min. 80) al lui Deta, în timp ce pentru 2-2 punctase Gruiescu. Acesta a luat o acțiune pe cont propriu de la 40 de metri, a driblat un fundaș, dar și portarul  pentru reușita meciului, dipsputat și în fața a aproximativ 20 de susținători din Arad, în majoritatea lor părinți ai utiștilor.

„Când iei gol în minutul 2 e clar că-ți complici existența. Nici nu am avut reacție, chiar am jucat slab în prima repriză. Nu am ținut deloc de minge, am apelat prea des la pase lungi, rar am ajuns la poarta adversă. În partea a doua a fost cu totul altceva. Chiar dacă am luat golul de 2-0, am găsit puterea să revenim pe fondul unui joc bun, curajos. Chiar dacă a venit târziu, practic în ultimul minut de joc, victoria a fost meritată la felul cum am gestionat ultimele 25 de minute. A fost un succes meritat și muncit. Suntem destul de sus în clasament, însă numai de băieți depinde dacă vor să rămână acolo și o pot face doar dacă joacă precum în repriza a doua”, a menționat Mihai Petcuț.

Zamfir – Coste (30 Damian, 80+2 Obrad), Deliman, Onuțan, Frai –  N. Faur (76 Deta), Sabău, T. Bodri, L. Bodri – R. Petcuț, Gruiescu (80+2 Țuța) a fost echipa aliniată de UTA Under 17 la Sibiu. După meci, delegația arădenilor s-a întors la pensiunea de la Ocna Sibiului pentru a servi masa și a o binemeritată sesiune de recuperare după efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button