Handbal

Mult dramatism la debutul handbalistelor Crișului pe teren propriu





Rezultat excelent pentru nou-venita în eşalonul secund al handbalului feminin românesc, Crişul Chișineu Criș. Formaţia strunită de Florica Boldor și Lucreția Vârtolomei, pentru care evoluează și „veterana” Adriana Inoan la 44 de ani, a smuls o remiză, ieri, în Polivalenta arădeană, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul a contat pentru runda a doua a eşalonului amintit și s-a încheiat cu scorul de 37-37, după ce gruparea din Chișineu Criş conducea cu 20-17 la pauză.

Finalul a fost pur și simplu dramatic. Cu 20 de secunde înainte de final, când scorul era egal, junioara Boldor a nimerit doar bara de la 7 metri, iar echipa oaspete a avut în mână golul victoriei. Cei aproximativ 200 de spectator au avut, însă, ocazia să o aplaude pe portărița Rahela Călin, care a avut două parade decisive, păstrând remiza.  Golurile Crișului au fost reușite de: Morariu 11, R. Boldor 9, Vârtolomei 8, Inoan 5, Varga 2 și B. Gorongyi 2.

În aceeaşi rundă, şi acelaşi eşalon, cea de-a doua reprezentantă a Aradului, ACS Avram Iancu a suferit un nou eşec. A fost 16-39 (5-19) tot în Polivalentă, dar în faţa celor de la SC Mureşul Tg. Mureş. Cu 6 goluri, Lucușa a fost cea mai bună marcatoare pentru „Avram Iancu”.

Pe 12 octombrie, în etapa a treia, trupa Monicăi Mitran joacă la Baia Mare, iar Crișul la Timișoara.









Un comentariu

  1. Bravo fetelor !!! Oricum cred ca ar fi mai intelept ca din doua echipe sa fie formata una singura dar mai puternica, bine sustinuta financiar.Iar cine da cei mai multi bani sa aiba putere de decizie !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button