National Sebis

Livetext Cupa României: Național Sebiș – Luceafărul Oradea 0-2





Aventura trupei pregătite de Călin Cojocaru în Cupa României a luat sfârșit în turul patru în urma primei înfrângeri stagionale. Chiar dacă în liga secundă nu are un început foarte bun de sezon, Luceafărul Oradea a fost echipa mai bună marți după masă la Sebiș.

Oaspeții au avut o primă șansă în minutul 11, când au beneficiat de o lovitură indirectă din careu, dar zidul sebișean a reușit să blocheze execuția lui Costea. Și gazdele au apărut la finalizare în minutul 20, dar reluarea cu capul a lui Marius Ion a trecut pe lângă poartă. Lukacs a avut o bună ocazie de a înscrie, dar șutul său a fost parat de către Tomșa. Totuși, oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 35, atunci când Balla a interceptat un balon la 16 metri, l-a depășit pe portarul Sebișului și a înscris în poarta goală.

Gazdele au forțat în partea a doua egalarea și au fost foarte aproape să o reușească în două rânduri. Mai întâi, Rosenblum a tras mult peste poartă din doar 5 metri, pentru ca Susan să nimerească transversala cu un șut de la 16 metri. În replică, Tomșa a avut un reflex excelent la execuția lui Balla din 18 metri. Luceafărul a tranșat soarta calificării cu cinci minute înainte de final, atunci când Arnăutu a marcat cu un șut din careul mic. Orădenii s-au calificat în 16-imi, acolo unde au șansa să dea piept cu o formație de primă ligă, în timp ce sebișenii se pot concentra exclusiv pe campionat.

Formații:

Național Sebiș: Tomșa – Rosenblum (Ciocan – min. 88), Stupu, Suciu, Siminic – Cărstoiu, Mihuța (Clej – min. 87) – Săulescu, Iuga, Susan – Ion

Luceafărul Oradea: Goia – Drăgan (Balea – min. 72), Nogo, Hlinca, Ban – Bedea, Feher, Lukacs, Costea (Roșu – min. 65) – Sorian, Balla (Arnăutu – min. 80)

Arbitri: Mihai Domșa – Daniel Popa (ambii din Aiud), Alin Botaș (Timișoara)

Observatori FRF: Aron Huzu (Sibiu), Daniel Sabău (Zalău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button