Fotbal judetean

Borteș ține „alb-roșul” pe podium: Victoria Felnac – Șoimii Șimand  2-1





Lângă mult „alb-albastru” e și o pată de „alb-roșu” pe podiumul Ligii a IV-a Arad. VI-FE este cea care nu lasă „roș-negrul” Sîntanei, echipă aflată în evident reviriment, să vină pe 3, la capătul unui meci destul de convingător. La ce rezultate a avut Șimandul în luna septembrie și luându-se în calcul și absențele lui Pașcalău și Gabor, succesul devine cu atât mai prețios.

Gazdele au avut un start de meci foarte consistent cu mai multe ocazii, bara lui Stanciu și un gol marca Borteș. Fostul lipovan a primit o pasă lungă de la Băd și a inventat un lob frumos peste Vaida. Era doar minutul 6 și se părea că va fi o adevărată demonstrație de forță. Dar după mijlocul reprizei, gazdele au last-o mai moale, iar Faur le-a mulțumit lui Vidac și Nichici pentru o nesincronizare și a trimis simplu în plasă pentru 1-1 (min. 31).

Partea secundă a debutat cu două situații excelente de gol semnate Butura și Băd, dar golul a venit tot din piciorul lui Borteș. În minutul 69, mijlocașul de bandă și-a plasat șutul din 8 metri, pe jos, la colțul lung. Fără a mai fi preocupată foarte mult de atac, Felnacul a profitat și de eliminarea antrenorului-jucător, Jany Ruska, astfel că partida a s-a scurs liniștit sprea șasea victorie stagională.

La final, Dan Cuedan și-a manifestat doar partial mulțumirea pentru cele întâmplate sâmbătă după-amiază. „La pauză, nu am uitat să-mi felicit elevii pentru cum am evoluat în primele 20 de minute. Apoi, am jucat bine pe secvențe, deocamdată nu avem constanță și coeziune. Prea ne bramburim câteodată, deși atitudinea rămâne îngeneral bună. Dar, chiar și așa, am fost mai buni decât Șimandul azi, o echipă, totuși, incomodă.  Urmează o deplasare complicată la Socodor, din care ne propunem să venim câștigători”, a menționat tehnicianul Felnacului.

Formații:

Felnac: Nichici – Nichituț (17 Isac), Vidac, Moisă, Istin – Dubeștean, Stanciu (77 Gîdea) – Borteș (85 Felnacichi), Butura, R. Popa – Băd (89 Mărușteri).

Șimand: Vaida – Țop, I. Ruska, Tolan, Malancu – Mărcuș, Al. Pantea (40 Balogh, 67 Puie), Pocioian (85 Ujog), Berar – Faur, Petrilă.

Arbitri: Brigadă din Ungaria. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Constantin Vida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button