UTA Arad

Laurențiu Roșu este noul antrenor principal al echipei UTA





Clubul UTA a semnat un contract, valabil până la sfârșitul campionatului, cu Laurențiu Roșu. Înțelegerea cu noul antrenor principal al echipei se întinde pe încă un sezon, de Liga I.

Laurențiu Roșu face echipă tehnică alături de Francisco Ignacio Martinez Cabrera, noul preparator fizic al echipei. Cei doi conduc, marți dimineață, primul antrenament al UTA-ei, începând cu 10:30, pe arena ”Motorul”. La sfârșitul antrenamentului, de la 13:00, este programată o conferință de presă.

Născut pe 26 octombrie 1975, la Iași, Roșu s-a consacrat la Steaua București, în tricoul căreia a câștigat 11 trofee (5 titluri, 3 cupe, 3 supercupe). A doua parte a carierei și-a petrecut-o în Spania, unde a jucat la Numancia, Huelva și Cadiz, cu primele două evoluând în Primera Division. Între 1998 și 2007 a strâns 38 de selecții în echipa națională a României, pentru care a înscris 5 goluri.

Cariera de antrenor și-a început-o în anul 2010, la FC Vaslui, unde l-a secondat pe spaniolul Juan Lopez Caro. Între 2012 și 2014 a activat la Petrolul Ploiești, parte din staff-urile lui Cosmin Contra și Răzvan Lucescu, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor secund al lui Costel Gîlcă la Steaua București, campioană a României, câștigătoare a Cupei și a Supercupei  în acel an.

Francisco Ignacio Martinez Cabrera s-a născut pe 12 septembrie 1989, în localitatea spaniolă Baeza. Este posesor al Licenței A UEFA și a mai lucrat împreună cu Roșu la Petrolul Ploiești. În 2014-2015 a activat în China, la Guangzhou RF, iar recent a făcut parte din staff-ul lui Victor Pițurcă la Al-Ittihad.

Bun venit la UTA!

sursa: uta-arad.ro









20 comentarii

  1. Mult succes LAURENTIU ROSU. Sa ai numai succese si sa duci aceasta echipa galonata ,mult incercata da-a lungul anilor si asa prea multi, in liga1 !!!!!

    0
    0
  2. Ce vrajeala a fost cu selimesi si cu ciubotariu! Era clar ca terenul era pregatit pt Laurentiu Rosu, care a fost adus aici de ana maria prodan, care dupa ce ne-a luat cel mai bun jucator, mai nou instaleaza antrenori la arad..halal echipa aradenilor, condusa de mitici..pt asta a fost aruncat Nagy sa isi faca ucenicia Rosu pe Uta?

    0
    0
    1. Pai nu ne-au vandut chestia aia lacrimogena ,,cu aradeni pentru aradeni?”. Acum ce a mai ramas din ea?

      0
      0
    2. Nu uitati ca in 2014 era o echipa UTA in liga a 2-a. S-au si asezat la discutii cele 2 parti, asa e? Cand Martian era dispus sa cedeze clubul contra unei sume , Sani&comp s-au retras. Trebuia sa aiba propria jucarie? E o umila intrebare.

      0
      0
  3. Îi tot mai bine, acuma or mers fain experimentele cu juniori asa ca hai sa ducem si un antrenor debutant, ca pana acum numa secund o fost. Asa puteau sa l pyna pe Cristi Todea. Apă de ploaie o fi cu domnul Roșu.

    0
    0
  4. Unde a antrenat ca principal de are contact cu fotbalul modern?Nu o mai tot dati cu promovarea si ca vezi doamne o sa duca UTA in liga 1 pentru ca pana cand nu o sa fie gata stadionul nu o sa se promoveze.De ce nu putea sa fie Todea principal daca tot sa adus unul care numai secund a fost macar Cristi este aradean stie ce inseamna UTA.

    0
    0
  5. Din pacate tind sa cred ca încet încet devenim satelitul Stelei. Bine ca nu ne vindem,dar jucătorii tineri unde se rodeaza,va spun eu,la Uta.Noi îi creștem alții se folosesc de ei. In loc sa tinem de ei si in jurul lor sa alcatuim echipa de viitor,noi vindem si pe urma plangem ca nu avem concurențe pe posturi.

    0
    0
  6. Se pare ca UTA noastră a arădenilor este on „Life support”. Cind ne ridicam fusta și ne dam cu crema ca Prodanca sa alunece mai bine pe bucile noastre totul începe sa se spulbere. Oare nu putem găsi un arădean care are sufletul și inima lingă UTA!?
    Todea și Roly și-au mincat sănătatea pentru UTA. Le-ai vândut jucătorii și te aștepți la minuni?
    Incepem sa ne trăim ca un satelit al ciobanului, coloana vertebrala s-a gelificat, și cred ca ambițiile de promovare sint doar povesti de prostit suporterii. Nu avem banii necesari și suntem mici… Tare mici. Ne mulțumim cu idea ca mai existam dar nu mai contam. Sistemul ne-a învins!
    Sa dea domnul sa nu am dreptate și UTA sa se redreseze!
    Păcat! Mare păcat!

    Forza UTA!

    0
    0
  7. Eu zic ca va fi bine cu Laurentiu Rosu, un antrenor tanar care are multa experienta in spate fiind secundul al multor antrenori cu faima si deci are experienta si dornic sa faca rezultate, un antrenor modern si care cred ca va aduce la echipa in mod sigur jucatorii necesari pt. a ataca promovarea pt. ca altfel nu venea la UTA. Succes Laurentiu Rosu !!!

    0
    0
  8. Incredibil. Cu voi nu e bine nici cum. Daca ramanea Nagy- de ce nu l-au demis, acum ca l-au pus pe Rosu de ce au ales pe filieras Prodanca, de ce e foast doar secund ca noi vrem cu experienta. Daca puneau unu cu experinta iar nu era bine ca e de moda veche.

    0
    0
  9. Nu te stresa adymax. Sunt aceiasi care asteapta orice ocazie sa arunce cu noroi. Cu astia nu e bine nicicum . Pana ieri il injurau pe Roli , acum plang dupa el .

    Multumim Roli pt tot. Bine ai venit Laurentiu Rosu la UTA !

    0
    0
  10. citesc aici – uta este satelit al ciobanului.
    intrebare – un municipiu(arad) si un judet(arad) este mai slab financiar ca un cioban, incult, semianalfabet?
    de ce acest oras si judet nu este in stare sa-si plateasca decent si la timp jucatorii si astfel sa rezolve problema plecarii acestora catre cioban, cu prodanca sau fara ea?

    0
    0
  11. Inainte eram satelitul”javrelor” acum al ciobanului.UTA nu va fi nicicand echipa orasului atata timp cat orasul va fi condus de falca. Acesta nu are treaba cu fotbalul aradean,el are interese politice,daca il interesa pana acum era gata si stadionul si anul trecut promovam.O sa mai promita ceva iarasi inainte de alegerile parlamentare,o sa plece in parlament si adio stadion,adioUTA!!!

    0
    0
  12. Tot aud sloganul cum ca Uta nu e de vanzare,ca e al aradenilor. Îmi pare rău ca am ajuns sa ne prostituim iar Prodanca sa fie peștele. Desi sufăr,tot strig in gura mare ,,PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZĂ ”!!!!! .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button