UTA Arad

Roli Nagy și-a luat rămas bun de la jucători: „Un moment trist, știu ce am avut în vestiar!” „Secunzii” ar putea rămâne alături de Roșu





„Mandatul” de antrenor al lui Roland Nagy la UTA s-a încheiat oficial azi și nu odată cu comunicatul oficial al conducerii clubului, ci, în iarbă, lângă jucători. Pentru băieții lui a mai venit odată la stadion, deși dezamăgirea trăită a fost mare și dorea să stea departe puțin de fenomen. Dar, nu putea lipsi de la un ultim antrenament, chiar dacă „secunzii” Todea și Țapoș au fost cei care au lucrat efectiv cu jucătorii în această după amiază.

Când ședința de pregătire a luat sfârșit, Nagy a intrat sfios pe gazonul de pe „Motorul” și a vorbit pentru ultima oară din mijlocul lui cu Gligor et. comp. „A fost un moment emoționant, le-am transmis toate cele bune, reamintindu-le că a fost o onoare să lucrez cu ei. Am petrecut luni, ani frumoși împreună, am trecut prin multe greutăți unul lângă altul, niciunul dintre noi nu am înțeles de ce am fost despărțiți acum. Cred că așa s-a vrut, a fost ceva premedidat cu politica de transferuri din vară. Pe undeva, simțeam că se va ajunge aici. E și vina mea că  nu am fost mai autoritar vis-à-vis de obiectiv și de campania de achiziții, dar așa sunt eu ca și construcție. Nu m-a interesat de contractul meu, valoare, clauze și tot restul, m-am gândit doar la UTA, la băieții care au rămas în vestiar și, credeți-mă, știu foarte bine ce am avut în vestiar. Dar, a venit și acest moment trist pentru mine. Țin să le transmit încă odată mult noroc în carieră tuturor, iar UTA-ei să ajungă acolo unde, din păcate, nu am putut eu și mi-aș fi dorit mai mult decât orice pe lumea asta”, ne-a declarat Roland Nagy, îmbrățișat și aplaudat la ieșirea din vestiarul „alb-roșilor”. „Ieri, alaltăieri, duduia boxa și fremătau vestiarele și azi…”, a fost ultima remarcă a fostului tehnician al UTA-ei.

De mâine, Laurențiu Roșu își intră în pâine la UTA. Culmea, alături de preparatorul fizic, Francisco Ignacio Martinez Cabrera, va da peste jucători cât de cât mulțumiți. Tocmai azi, într-o zi oarecare de luni, la despărțirea oficială de Nagy, jucătorii au primit salarii. Câte unul sau două, sau jumătăți, în așa fel încât să se ajungă la o singură lună restantă. Culmea e că odată cu anunțul demiterii, Roland Nagy nu și-a primit și salariile restante, în număr de trei, aproape patru. Altele erau prioritățile. Oare urmează și două-trei întăriri? De altfel, Claudiu Drăgan, directorul sportiv al UTA-ei a și confirmat acest lucru  în cadrul emisunii „Trafic sport” de Sport Total FM: „Vom realiza niște transferuri în perioada următoare, dar nu la cererea noului antrenor. Urmează să vorbim și cu el despre acest aspect”. 

În fine, există șanse ca cei doi „secunzi”, Cristian Todea și Dan Țapoș să rămână în continuare și în stafful lui Laurențiu Roșu. Astăzi, conducerea clubului i-a rugat să conducă antrenamentul, dându-le de înțeles că sunt doriți și în noua formulă. Ambii au discutat cu Roland Nagy, care, bineînțeles, nu are nimic împotrivă ca Todea și Țapoș să continue, mai ales că le cunoaște și le apreciază calitățile profesionale.

manAr mai fi de menționat că azi, după anunțul despărțirii oficiale de Nagy, Dennis Man a postat o poză pe contul său de Facebook care vorbește de la sine.

 

13 comentarii

  1. Se vor transfera niste jucători dar nu la cererea antrenorului…deci inca o dovada ca am devenit satelitul fcsb-ului

    0
    0
  2. L-am criticat mult pe Nagy pentru jocul echipei,care i se datoreaza, in intregime , dar si pe Meszar., care este capul si vinovatul degringoladei Azi, desi timid, Nagy spune:=Pe undeva, simțeam că se va ajunge aici. E și vina mea că nu am fost mai autoritar vis-à-vis de obiectiv și de campania de achizitii,=. Nagy nu a introdus nici un jucator tanar, doar cei de la Atletico, asta este imputarea cea mai grava, de partinire si incorectitudine. A taiat sansa si elanum multora.Antrenorul trebuie sa-si vada interesul nu sa fie coada de topor a conducerii, care s-a descotorosit usor de el. E un antrenor moale, amic cu jucatorii, iar,Stratila,Curtuius, Manea, Chindris-cei cu experienta nu l-au mai ajutat, cind era mai mare nevoie. O va lua de la capat,asa-i viata de antrenor, ii doresc succes.

    0
    0
    1. Roly e un om de nota 10, dar nu a stiut sa-si impuna punctul de vedere in fata conducerii, sa solicite jucatori de care are nevoie , sa puna conditii, ci asa cum recunoaste, s-a multumit cu putin, sa nu supere….,ori UTA are nevoie de un antrenor cu personalitate, care sa stie sa puna piciorul in prag , pentru ca in caz de esec, este primul tras la raspundere. Trebuie adusi cativa jucatori de calitate, asta e clar, antrenorul este doar una din piesele unei echipe, insa degeaba ai antrenor bun, daca jucatorii nu indeplinesc niste standarde, nu au calitatile necesare si talentul, pentru a face fata jocului, de la acest nivel.

      0
      0
  3. Fac pariu cu toti plangaretii fostului….ca cel putin cu 1 punct venim de la Satu Mare si sper ca Rusu sa nu fie lucrat de jucatorii ce s au complacut cu jocuri slabe….!Rosule sa fi precum Ionel Ganea cu cei care le placea jocul lent si la nimereala….!Deci duminica x,2 cu UTA la Olimpia !

    0
    0
  4. Werni sa sti ca ai pus punctul pe I , asta a fost pana la urma si motivul care a fost inlaturat Roly de la echipa. A fost prea cumsecade cu jucatorii,prea tolerant cu ei si deaici si rezultatele din ultima vreme. Sa vedem daca o sa le mai tina cu Laurentiu Rosu asa ceva,multi dintre ei daca nu se tin de treaba,or sa faca tusa la echipa si vor veni altii in locul lor mai buni. Eu zic ca Rosu va schimba fata echipei in bine,nu peste noapte dar o va schimba.

    0
    0
  5. In mod sigur Rosu o sa aduca in cel mai scurt timp la echipa niste jucatori cu calitate mai ales la mijlocul terenului pt. ca el nici nu ar fi venit la UTA. daca negocierile ar fi intrat in impas. Pai cu actuala echipa ,nici el nu ar face mare branza ,pt. ca multi dintre ei nu au calitate in joc.

    0
    0
  6. succes Roly mai departe dar azi incepe munca un nou antrenor sa ii dam credit sa vedem ce poate face „Bafta”. Sunt sigur de un lucru o sa vedeti ca jucatori vor juca altceva, omul are scoala spaniola unde clar posesia este litera de lege. Presimt ca jucatori pe care acum ii blamati pot juca si altceva. Eu presimt o evolutie mult mai buna a lui Chindris, Tanase si Jorza (Oameni de mijoc ) jucatori pe care ii vad in stare sa schimbe partitura. Roly nu stia alta partitura doar pasa lunga sau pasa la Stratila si ce o iesi o iesi. Nu se vor face transferuri parerea mea pana in iarna pt ca Rosu va face o analiza a lotului sa vada ce trebuie imbunatatit. Declaratia lui Roly arata din nou slabiciunea sa de a considera pe altcineva vinovat pentru despartirea de UTA. Daca a simtit ca nu mai e dorit de ce in vara a ramas.

    PS am ramas scarbit de comentariile celor care zic ca o sa fim satelitul fcsb nu uitati ca Rosu a fost secundul lui Galca si stim cat au avut acestia de suferit din cauza fitilelor bagate de regheton

    0
    0
  7. Sa vă fie rușine! Tuturor celor care îl pupați în cur pe Roly acum.. si până mai ieri dădeați cu pietre în el. Ați vrea sa aveți echipă de liga 1, cu mercenari de slabă calitate, dați cu pietre în atletico, care din fericire încă crește copii din Arad. În loc să vă bucurați și să sprijiniți tot ceea ce înseamnă Arad, împroșcați venin în stânga și în dreapta. Voi l-ați demis pe Roly, ați pus presiune pe toată lumea ca să îl demită. Vă bucurați de fiecare insucces al lui, să vă fie rușine! Sugerați voi ce jucători trebuie aduși ca sa promovați în liga 1 și sa fiți ciuca bătăilor. Arădeni nu trebuie sa fie in echipă (juniori de la atletico) numai mercenari. Banii îi duceți voi de acasă. Să vă fie rușine!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button