Fotbal judetean

Arde județul pentru Lipova – Crișul! Conducătorii își trimit „săgeți” legate de obiectiv





„Matineul” rundei a 9-a a Ligii a IV-a Arad programează derby-ul toamnei în fotbalul județean. Arena „Iosif Scheirich” din Zăbrani le aduce față în față sâmbătă dimineața pe cele două formații ce au avut un parcurs perfect până în acest moment în campionat. Șoimii Lipova e lider la golaveraj (+37) față de „numai” +28 al celor de la Crișul Chișineu Criș.

Oricât ar dori cele două conduceri să ia presiunea de pe umerii antrenorilor și jucătorilor, este clar că partida de peste două zile e foarte importantă, un adevărat test de maturitate și valoare pentru formațiile ce au adunat mulți fotbaliști cu trecut în primele trei eșaloane fotbalistice ale țării. Dar, cel mai potrivit ar fi să le dăm cuvântul celor care, practic, conduc destinele celor două grupări: Radu Pop, președintele „șoimilor”, respectiv Daniel Cherecheși, managerul general al Crișului. Din capul locului, ambii au precizat că jucătorii nu au prime pentru acest meci, ci doar Crișul oferă o primă de obiectiv stagional, în timp ce la Lipova lucrurile sunt tranșate doar în ceea ce privește recâștigarea Cupei României.

Despre obiective

Pop:Chiar dacă avem în plan o clasare pe unul dintre locurile 2-5, consider că suntem în obiectiv. Încă nu am jucat cu nicio echipă de pe primele 4 locuri, așa că, la adevăr, suntem în obiectiv. Cert este că nu avem stresul adversarilor, care au precizat și locul 1 în obiectivul stagional. Ce ne dorim noi sută la sută în acest an competițional este finalizarea lucrărilor de la noul stadion din Lipova și câștigarea Cupei României”

Cherecheși:Pur și simplu ne dorim ca la finalul meciului de sâmbătă să-i aducem pe cei de la Lipova în obiectiv. Acum, ei sunt în afara lui și se cam joacă cu focul. În schimb, noi avem 1-3, așa că nu avem niciun stres”

Așteptările de la meci

Pop: „Sper să fie un meci frumos, nu vreau scandal sau circ, așa cum am observat că mai fac cei de la Criș câteodată. Ca și rezultat, ne-ar avantaja și egalul, dar sunt sigur că băieții vor face totul să câștige. Personal mai cred că e un deby de conjunctură”

Cherecheși:Este clar că se întâlnesc cele mai bune echipe ale campionatului, sper doar să fim arbitrați corect, iar cel mai bun să câștige. Mai sper să avem de partea noastră norocul, de multe ori aceasta face diferența într-un joc echilibrat”

Forțele angrenate în luptă:

Pop: „Atâta pot spune, că am mare încredere în echipa mea, pe care o consider omogenă prin prisma faptului că putem înlocui un jucător pe orice post, iar randamentul nu scade. În rest, să-și dea cu părere specialiștii despre valoarea individuală  a jucătorilor Lipovei”

Cherecheși: „Din punct de vedere numeric, ca și lot, Lipova stă mai bine. Însă, la nivel de prim <<unsprezece>>, chiar dacă ne lipsesc ambii fundași stânga, Jude, suspendat și Sălăgean – accidentat, stăm cam la fel. Remarc că avem destui fotbaliști cu experiența meciurilor importante și aici mă refer și la fotbaliștii de 20 și ceva de ani”

Antrenori

Pop: „Sunt cu sufletul împăcat ca am făcut cele mai bune alegeri când am hotărât sa dau echipa pe mana lui Flavius Sabău ca antrenor principal, Bogdan Hetco ca preparator fizic și Florin Trifoi, responsabil cu portarii. Sunt încântat de dorința lor de muncă, iar eu încerc să le fac toate mofturile, dar asta numai pentru că pretențiile mele sunt pe măsură”

Cherecheși: „Cred că numele lui Mihai Roșca nu mai are nevoie de nicio prezentare sau reclamă în fotbalul județean. Și-a demonstrat deja valoarea și am mare încredere în metodele sale de lucru, dar și cele ale lui Sandu Țamboi. Face antrenamente moderne, plăcute și are și experiența necesară”

Susținerea din tribune:

Pop:Am înțeles că sâmbătă vremea va fi bună, deci așteptăm multă lume la meci. Sper și cred că lipovanii vor fi mai mulți și mai gălăgioși și să contribuie la un rezultat bun al nostru”

Cherecheși: „Clubul nu organizează deplasare pentru suporteri la acest meci, dar avem deja destule semnale că va veni multă lume alături de noi. Îi așteptăm cu drag, sperăm să-i facem fericiți la final”

 

2 comentarii

    1. hahahahahahahahaha . La bataia de la final ai facut referire ca va fi televizata? A fost cumva ceva premeditat? hahahahahahahahaha. Hai la coada ca primul loc este ocupat.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button