Fotbal judetean

Sabău: „Nu ne-am ridicat la pretențiile unui derby de acest nivel” vs. Roșca: „Nu cred că s-a pus problema câștigătoarei”





Cei aproximtiv 300 de spectatori și-ar fi dorit un meci mai spectaculos din partea primelor două echipe ale campionatului, dar miza și-a spus cuvântul. În plus, Crișul a știut exact ce a urmărit, obținând scorul perfect în fotbal: 1-0.

Poate, așteptările erau ceva mai mari de la Șoimii Lipova, dar fostul lider nu a prins o zi prea bună. „Prima repriză a fost de tatonare, terenul moale ne-a dezavantajat un pic și nu ne-am aruncat în atac. A doua repriză am jucat altceva, am desfăcut mai bine jocul, am avut mai multe situații, dar nu am avut luciditate în fața porții. Îmi pare rău că am pierdut. Mă așteptăm să jucăm mai bine, să fim mai motivați, dar nu ne-am ridicat la pretențiile unui derby de acest nivel. E o înfrângere pe care trebuie să știm cum să o gestionăm. Nu-mi fac probleme pentru pierderea celor trei puncte, ci pentru joc. Deși n-am făcut un joc chiar rău, am și avut câteva ocazii și, până la urmă, era normal să nu ai prea multe când întâlnești cu un adversar bun. Am pregătit toată săptămâna tactic faza cu minge aruncată în spatele apărării noastre și uite că fundașul a alunecat și a ieșit golul lor”, a spus Flavius Sabău la finalul derby-ului din această dimineață.

De cealaltă parte, Mihai Roșca a susținut cu tărie că victoria elevilor săi e meritată. „A fost un joc frumos, cu angajament din partea ambelor echipe. Am întâlnit o echipă foarte bună, organizată, cu jucători de valoare, dar astăzi am fost mai buni. Nu cred că s-a pus problema câștigătoarei. Am avut ocazii mai multe decât ei, nu ne-au surprins cu nimic, știam exact cum joacă. Ne așteaptă meciuri grele și în continuare, toți adversarii vor să te bată când ești pe primul loc. Sper să recuperăm câțiva jucători, măcar pe Jude și Todea, până la partida cu Sântana. Urmează un meci la fel de greu pentru noi. Astăzi am avut doar trei rezerve, niște copii”, a menționat „principalul” Crișului.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button