Gloria LT Cermei

Gloria Lunca Teuz Cermei – CSM Lugoj 1-2 si UTA 2 – Scolar Resita 0-3





La ora 15, Cermeiul joacă al patrulea meci al stagiunii pe teren propriu. Adversarii de la Lugoj sunt peste echipa lui aslău în clasament și se anunță o nucă tare în etapa a 7-a a Ligii a 3-a (seria a 4-a). Totodată, încercăm să vă ținem la curent cu evoluția scorului de la meciul de la Șiria, din aceeași rundă a Ligii a 3-a, UTA II – Școlar Reșița 0-3. Au marcat: Banac 11, Costachi 16 (Pen.) și Beloescu 75.

Formații oficiale:

Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșa, Nistor, Varga, Aldan – Diarra – Bulza.

Lugoj: Păduraru – Ciobanu, Drăghici, Miculescu, Roșie – Lazea, Ciubotariu – Drăgoescu, Bozian, Livan – R. Rus.

Arbitri: Gabriel Almas – Ioan Cozorici, sergiu Duma (toți din Zalău). Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea) și Adrian Copăcean (Caraș severin)

Detalii de la meci puteți urmări AICI









4 comentarii

  1. Inca o infrangere acasa ptr.Cermei ,de-abia acum incepe lupta ptr.supravietuire! Urmeaza deplasarea de la RIPI ,unde am sa intind covorul rosu ptr.mai marele presedinte ,care zice el, a jucat fotbal in vise, cu actualul antrenor al Ripensiei,care mi-a raspuns intre altele ca nici nu-l cunoaste pe misterBulza! Povesti de adormit copiii si cetateni din Cermei, cati or mai crede astfel de povesti! Oricum BAFTA si sa arate ca stie sa conduca chiar daca nu a jucat fotbal la cel mai inalt nivel! Mult NOROC! Va astept in CIARDA ROSIE CU TOTI SAMADAII!

    0
    0
  2. Din nou ,in min 16 ,pentru UTA 2 meciul se termina, ca era 0-2. Cred ca se vede ce slaba trupa de antrenori exista. Aici nu e vorba de conditie fizica, ce sa te poti apara, 15-20 min, sa nu primesti gol. Dl Oprescu, lasa-ne !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button