Fotbal feminin

Piroș Security a zburdat la Onești a ajuns pe podiumul ligii secunde





Nou înfințata echipă de fotbal femin a Aradului a ajuns pe podiumul clasamentul ligii secunde după trei meciuri. Duminică, la Onești, elevele lui Gigi Cameniță au făcut instrucție cu echipa gazdă, trecând peste condițiile meteo grele și implicit suprafața de teren plină cu apă.

După 0-3 la pauză, tabela s-a oprit la 0-6, Floare  Liheț reușind o „triplă”, pe lista marcatoarelor mai apărând Olariu, Mihăilescu și Danciu. „Toate fetele au luptat exemplar și sunt mândru de ele, dar nu pot să nu le remarc pe Liheț și Olariu. Deși prima a jucat fundaș, iar a doua mijlocaș central au fost pe tot terenul. Floare a înscris la capătul unei acțiuni personale după ce a driblat trei adversare, apoi dintr-o lovitură liberă bătută direct în vinclu și în final cu un nou șut de la distanță. În schimb, Melisa a fost cea care a deschis tabela cu o execuție de la aproape 40 de metri. Ana Mihăilescu și „Snoopy” Danciu au avut și ele sânge rece din careu pentru o victorie la scor ce ne scutește de la alte comentarii.  Victoria și jocul bun sunt cu atât mai importante cu cât au fost reușite în 13 jucătoare, pe teren apărând ca mijlocaș la închidere și portărița de rezervă Doroți. Sunt foarte mulțumit de cum decurge până acum acest proiect în care am intrat numai de o lună și iată că rezultatele se văd imediat”, a menționat Gigi Cameniță, tehnicianul  celor de la Piroș Security.

Meszaroș – C. Balaș, Liheț, Talabă, Kolop –Danciu, Doroți, Olariu – Mihăilescu, Muscă (70 Țînțar), A. Balaș a fost echipa aliniată de arădence în weekend, la Onești. Joi, de la ora 15, pe arena „Otto Greffner”, Piroș Security dispută restanța cu Banat Girls, iar dacă iat toate punctele devine noul lider al campionatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button