UTA Academie

Stopați de echipa lui Stupar: UTA Under 17 – Centrul de Excelență Deva  1-1





După o serie de victoria concludente, puștii echipei fanion au dat peste noua selecționată de la Deva, de care se ocupă îndeaproape Dan Stupar, fost antrenor la UTA până în această vară. Pe o suprafață de joc grea, stricată puțin și de meciul juniorilor mari contra Olimpiei, totul s-a decis în prima jumătate de oră.

Arădenii au început cum nu se poate mai bine, cu gol marcat în primul minut de joc. L. Bodri i-a pasat inteligent lui Gruiescu, care l-a driblat și pe Gorcea pentru 1-0. Gazdele s-au retras puțin, iar Centrul de Excelență a profitat și a egalat destul de repede scorul. În minutul 23,  Boștină a profitat de o eroare a axului central al utiștilor pentru 1-1. UTA Under 17 s-a trezit de abia după pauză, a dominat destul de clar ostilitățile și au ratat golul  victoriei prin Damian și Sabău. Rezultatul de egalitate este oarecum pozitiv pentru „alb-roșii”, care într-un amical disputat în vară câștigau cu 6-1 chiar la Arad.

„A fost un meci echilibrat, pe care, după începutul de meci, trebuia să îl câștigăm lejer. În urma unei greșeli colective, oaspeții au reușit să egaleze și jocul s-a calmat. Repriza a doua ne-am împărțit-o, câteva minute au fost ei la cârma jocului, pe urmă am fost noi, cu o ocazie foarte mare în ultimul minut prin care puteam tranșa jocul. A fost un teren greu, un meci de luptă și până la urmă cred că rezultatul e chiar echitabil” a fost declarația lui Costel Bogoșel la finalul partidei pentru uta-arad.ro

„Ambele echipe au făcut un meci destul de bun, pe un teren îngreunat de ploi, dar și de meciul disputat înaintea noastră. Putem spune că prima repriză a fost a noastră, iar a doua, a lor, deși ocazii au fost de-o parte și de cealaltă pe tot parcursul întâlnirii. Până la urmă, rezultatul îl consider just, conform cu cele întâmplate pe gazon. Nu vreau să închei fără ai ura clubului UTA multă baftă la toate nivelurile”, a menționat Dan Stupar, antrenorul Centrului de Excelență Deva, care – pe de altă parte – nu stă prea bine în clasamentul seriei de Vest, cu 3 puncte strânse în 7 runde.

Formații:

UTA: Zamfir – T. Bodri, Deliman, Onuțan, Frai – L. Bodri (67 Damian), Sabău, Deta, Gruiescu – Petcuț, N. Faur (52 Covaci).

Centrul de Excelență Deva: Gorcea – Ilan, Bud, Mureșan, Szabo – Șteau, Piper – Mărieș, Moldovan, Dobrai – Boștină. Au mai jucat: Moga, Niță, Sîrbu

Arbitri: George Roman – Denis Mihăescu, Patrick Sandu (toți din Timișoara)

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button