Gloria LT Cermei

Revederi ex. utiste în Ripensia – Cermei: „Contează punctele, nu maniera prin care le obținem”





Două dintre formațiile cu rezultate contradictorii în debutul stagiunii Ligii a 3-a (seria a 4-a) își dau întâlnire sâmbătă, pe arena „Ciarda Roșie” din  Timișoara. Gazdele de la Ripensia par ceva mai motivate de obiectivul pe care jucătorii nu se feresc să-l rostească în vestiar. „Sigur că vrem să promovăm, altfel nu văd de ce am mai juca fotbal. Eu zic că avem calitatea necesară, tot ce avem de făcut este să legăm victoriile. Deocamdată, suntem neînvinși de 6 etape, dar au fost și câteva remize ce ne țin deocamdată în afara podiumului. Cu Cermeiul vrem să bifăm al doilea succes acasă după cel cu UTA și să ne facem suporterii fericiți. Contează doar punctele, nu maniera prin care le obținem”, spune Adrian Zaluschi, unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști din tabăra timișoreană.

Cu ocazia vizitei celor de la Cermei, mijlocașul se reîntâlnește cu doi dintre a foștii săi colegi de la UTA, în stagiunea 2013-2014, pe Sălăjan și Diarra. „Mă bucur de revederea cu ei, ambii au valoare cel puțin de Liga a 2-a. Pe Sălăjan chiar îl consider un atacant foarte bun de careu, puternic și cu execuții bune, poate merita o șansă și la UTA de azi. E încă tânăr, are potențial”, a spus Zaluschi.

La rândul său, Sălăjan este bucuros de reîntâlnirea cu fostul coechipier din „alb-roșu”, mai ales că: „Am fost lângă el, la Bistrița, când a suferit acea accidentare urâta la cap. Ne-am temut atunci pentru el, suntem fericiți că și-a revenit acum și iată că e sănătos și unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga a 3-a. Sper, însă, să nu prindă o zi prea bună contra noastră, iar eu să intru cu gol sau goluri. Am avut ceva probleme de sănătate, acum sunt mai bine, sper să înscriu sparg gheața, căci îmi cam lipsește golul. Dar, ceea ce este mai important este ca echipa mea să se întoarcă cu un rezultat bun sâmbătă”.

Mediop este incert după accidentarea de la Deva, în timp ce, după cum se știe, Cermeiul nu mai contează pe Andrei Purece din această săptămână.

Formații probabile:

Ripensia: Gakos – Popa, Hecsko, Apro, Toma – Semeniuc, Briciu, Zaluschi, Nanu – Golda (Mediop), Olărescu.

Cermei: Fl. Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșa, Nistor, N. Varga, Aldan – Diarra – D. Bulza.

Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Bogdan Gireadă (Oradea), Ionel Drulă (Drobeta Turnu Severin)

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Ionel Cătană (Motru)

FOTO: Ripensia Timișoara (Facebook)

6 comentarii

  1. Domnilor de la Gloria Lunca Teuz Cermei , este adevarat ca la echipa de juniori D (2004-2005) folositi si jucatori nascuti in 2003?

    0
    0
    1. D-l Stroe se poate verifica legitimatia eliberata de Ajf Arad ,certificatul de nastere si copilul, ce sa facem noi clubul ca baiatul e bine facut

      0
      0
      1. Daca e asa, felicitari, desi copiii de la stadion spuneau ca e in clasa a VII-a. Daca e in clasa a VII-a nu cred ca are cum sa fie nascut in 2004.

        0
        0
      1. E adevarat ca la Curtici , fiind amenintati cu depunerea unei contestatii ati scos de pe teren jucatorii respectivi? E important de stiut pentru ca, iata, nu exista suspiciuni doar la un singur joc.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button