Gloria LT Cermei

Remiză prețioasă pe Bega: Ripensia Timișoara – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1





Este clar că partidele din deplasare îi priesc mai mult formației de pe malul Teuzului. Chiar dacă pe arena „Ciarda Roșie” riscul era maxim în fața unei formații ce nu și-a ascuns intențiile de promovare, Cermeiul a strâns rândurile și a smuls o remiză prețioasă ce o urcă un loc în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a.

Partida nu a început sub cele mai bune auspicii pentru arădeni, gazdele deschizând scorul în minutul 13, când Golda s-a înălțat și a reluat cu capul trimițând mingea în bară gol în urma unei lovituri de colț. Ungureanu a trecut pe lângă majorarea scorului după o combinație a lui Zaluschi, iar Dani Bulza a cerut un penalty după contactul cu Briciu. Totuși, egalarea avea să vină cu 6 minute înainte de concluzia reprizei. Suslak a centrat din corner, iar Nistor (foto) a reluat cu capul imparabil în plasă. „Ripi” a terminat în atac repriza, dar Rusu a fost mereu la post

Actul secund a avut un scenariu previzibil. Timișorenii au fost mai mereu la „cârma” jocului, au atacat mai mult, în timp ce „alb-roșii” lui Aslău au acționat pe contraatac. La două astfel de acțiuni, Diarra s-a complicat cu o pasă în locul unei finalizări din 8 metri, iar „centralul” Domșa nu a văzut nimic în neregulă la duelul în careu dintre Aldan și portarul Gakos.  De partea cealaltă, șutul lui Semeniuc a fost respins în corner, același fotbalist mai finalizând peste poartă din poziție bună. Ocazia finalului de meci i-a aparținut lui Hecsko, care, din 2 metri, a trimis cu latul pe lângă poartă la capătul unui corner. S-a încheiat 1-1, iar cermeienii rămân învinși în deplasare doar la Rovinari, unde au pierdut în cel de-al treilea minut de prelungire contra celor de la Pandurii II.

„Am obținut un rezultat bun, în fața unei echipe incomode, de pasatori, care ne-a pus ceva probleme. Dar, am avut situațiile noastre și stilul nostru ceva mai potrivit pentru partidele din deplasare. Nu pot, însă, uita că în ultimele două partide acasă am fost dezavantajați de arbitri și iată că afară când suntem lăsați să jucăm punem puncte la păstrare. Orice rezultat pozitiv e important pentru o echipă ca a noastră, ce-și are ritmul și obiectivele sale, puțin diferite de echipele ce susțin sus și tare că vor să promoveze”, a spus Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului la finalul partidei de pe Bega.

Formații: 

Ripensia: Gakos – Luca (min. 85 – Ștreangă), Hecsko, Apro, Toma – Semeniuc (min. 73 – Olărescu), Briciu, Zaluschi, Nanu (min. 81 – Stoi) – Ungureanu, Golda.

Cermei: Rusu – Petrache, Gurban, Calvin, Suslak – Coșa, Cotoc (min. 66 – Popa), Nistor, Aldan (min. 92 – Moraru) – Diarra – Bulza (min. 73 – Vereș).

Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Bogdan Gireadă (Oradea), Ionel Drulă (Drobeta Turnu Severin)

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Ionel Cătană (Motru)









7 comentarii

  1. E adevarat ca la Curtici , fiind amenintati cu depunerea unei contestatii ati scos de pe teren jucatorii respectivi? E important de stiut pentru ca, iata, nu exista suspiciuni doar la un singur joc. Ma refer la echipa de juniori D(2004-2005). Daca sunt doar suspiciuni sau inventii ale unora, scuze si felicitari.

    0
    0
  2. lica samadau
    24 octombrie 2016 at 16:11
    au legitimatie eliberate de ajf arad,pot fi verificati fara probleme,cu bine

    0
    0
  3. Cosmin
    24 octombrie 2016 at 22:17
    Bravo Cermei, le-ati tras-o astora care se si cred urmasii unei mari echipe. Numai ca strabunii alora nu au cum sa le fi transmis dreptul de a le purta numele. Poarta numele Ripensia prin impostura !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button