SOIMII PÎNCOTA

Condiții de lux pentru pîncotani, dar cine să mai aibă încredere în Massone?





Ultimele zvonuri dinspre Casa Fotbalului spun că juniorii Pîncotei pierd la „masa verde” disputele de duminică, astfel că prima echipă își poate, continua, teoretic activitatea. Sau, mai bine spus, chinul. Angelo Massone poate în continuare visa și încerca să-i ducă cu zăhărelul pe cei care încă mai cred în el și intențiile sale binefăcătoare fotbalului românesc, inclusiv, se pare, mai marii Federației.

În fine, se aude că italianul ar dori să mute „cartierul general” al Pîncotei tocmai la unul dintre hotelurile de lux ale omului de afaceri, Ionuț Negoiță. Ar fi vorba despre Rin Airport Hotel, care pune la dispoziție și un teren de antrenament de dimensiuni mari pentru echipa lui Massone. Din cine va fi compusă aceasta, rămâne de văzut, căci majoritatea jucătorilor au afirmat sus și tare că nu vor mai mișca un deget până nu vor încasa măcar un salar.

Tot Massone a încercat să amâne meciul din weekend cu Dacia Unirea Brăila, doar că nu a găsit înțelegere. Tot din auzite, se pare că peninsularul ar fi obținut un acord de principiu pentru terenul din Chiajna ca loc de disputare a partidelor oficiale.









2 comentarii

  1. Nu e vorba dspre fotbalisti, ci de niste juniori care cred ca pot spune : „eu am jucat in divizia B”” isi vor gasi echipa, dupa Pancota . Parerea mea este ca se amagesc. Sint putini cei care mai primesc ce picura de la Massone, ca sa nu ii scape, dar majoritatea celor care joaca acum la asa zisa Soimii Pancota se amagesc. In plus se si fac de ras.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button