Gloria LT Cermei

Cermeiul vrea să se reabiliteze în fața fanilor în fața premiantei reșițene: „Totul pleacă de la un arbitraj corect…”





După un start ca din pușcă, nou promovata de pe malul Teuzului a pierdut din turație. Nu mai cunoaște gustul succesului de cinci runde, între care două în fața propriilor susținători. La fel de adevărat este că Lunca Teuz Cermei a obținut și două remize prețioase pe terenurile unor formații cu pretenții, ca Ighiu și mai ales Ripensia, doar că ar fi timpul să puncteze din nou și acasă.

Prilejul se naște sâmbătă după-amiază, când o găzduiște pe Școlar Reșița, una dintre premiantele seriei ca ocupantă a ultimei poziții a podiumului. Ultima oară, tot o formație din Banat, respectiv Lugojul, a plecat cu toate punctele  de la Cermei, la capătul unei partide în care gazdele au arătat cu degetul în direcția „fluierașilor” . „Am jucat cu aproape toate pretendetele la promovare și eu zic că le-am ținut piept. Diferența s-a făcut altundeva, de aceea spun că, sâmbătă, totul pleacă de la un arbitraj corect. Sigur, Reșița e o formație bună, omogenă, vine din Liga a 4-a cu un anumit schelet de jucători, ca și noi de altfel. Ne propunem să câștigăm din nou acasă, să începem o serie pozitivă și să urcăm în clasament și să mai animăm o luptă la vârf, care – oricum – va rămâne deschisă până spre finalul sezonului”, a precizat Mircea Aslău.

Antrenorul Cermeiului rămâne cu pierderile a doi mijlocași într-o săptămână. Norbi Varga și Andrei Purece nu mai fac parte din lotul Cermeiului, așa că: „A trebuit să schimbăm puțin, să căutăm soluții și, din fericire, avem destule”, a mai spus „Zimbrul”, care la Timișoara l-a utilizat pe Cotoc lângă Nistor, dar Popa, Diarra și chiar Vereș sau Calvin sunt și ei variante de mijlocași centrali.

Formații probabile:

Cermei: Fl. Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșa, Nistor, Diarra, Aldan – Bulza, Sălăjan.

Reșița: Zimmermann – Szijj, Banac, Doda, Negrei – Breșneni, Bloju – Costescu, Costachi, Coviț – Beloescu.









Un comentariu

  1. Ideea din titlu pleaca de la o premiza gresita : „noi sintem buni, dar nu ne lasa arbitrii , ca ne fura”. Este o idee total gresita, care vrea sa introduca , din debut , o scuza, dand vina pe fluierasi. Cermeiul pleaca de la premize gresite, iar antrenorul Aslau gresesdte din start. Nici un arbitru nu it scoate mingea din poarta, dar nici nu trebuie sa astepti sa ti-o bage ( adica sa-ti dea vreo doua lovituri de 11 m per meci)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button