National Sebis

De la Poli, la Pandurii! Sebișul rămâne cu nevoia de puncte





Sorții au vrut ca Național să dea piept la interval de o săptămână cu ambii „sateliți” ai prim divioznarelor cu „tentacule” în seria seria a IV-a a Ligii a 3-a. Fundașul Igor Basic a rezolvat „ecuația” câștigătoarei contra celor de la Poli, însă alte trei puncte sunt necesare cu Pandurii înainte de două deplasări consecutive.

Călin Cojocaru vorbește din nou despre avantaje și dezavantaje când vine vorba de formațiile de tineret rezerve. „Fiind obligate să alinieze cel puțin 8 jucători sub 21 de ani, trei dintre ei chiar sub 19 ani, se poate spune aceste echipe duc puțin lipsă de experiență în momente cheie ale unei partide. În schimb, însă,  câștigă pe partea cealaltă. Fotbaliștii lor tineri sunt dornici de afirmare și nu au presiunea rezultatelor. Astfel de echipe sunt mereu periculoase, s-a văzut și la Timișoara acest lucru, meciul nu a fost deloc ușor. Dar, depindem numai de noi, sperăm să avem o atitudine corespunzătoare și să luăm cele trei puncte. Ne propunem asta meci de meci, oriunde și împotriva oricărui adversar”, a menționat managerul-antrenor al Sebișului. Acesta l-ar putea pierde pentru acest meci pe singurul atacant de careu din lot. Marius Ion a ieșit accidentat în meciul de la Timișoara și nu s-a antrenat normal toată săptămâna. E incert până la ora partidei de vineri (14), de la Sebiș.

În tabăra oltenilor e deranj mare. Pandurii Târgu Jiu se confruntă cu grave probleme financiare, ce, însă, nu ar trebui să se resfrângă prea mult și asupra „satelitului”. „Jucătorii care se pregătesc cu mine constant nu se gândesc prea mult la bani, ci la posibilitatea pe care o au de a se remarca etapă de etapă cu speranța de a putea face pasul spre Liga 1. Aceasta rămâne principala țintă a echipei ce va încerca să scoată ceva și din meciul de la Sebiș. Știm că vom da peste o formație ce-și propune să promoveze, ce vine după două victorii, dar care înainte de acestea au avut și două eșecuri consecutive. Nu-i cunoaștem în detaliu, pentru simplul fapt că ne interesează prea puțin rezultatul de grup, ci progresul tinerilor noștri”, a menționat Cristian Popescu, care se ocupă de unul singur de Pandurii II începând din vară, după despărțirea clubului de Claudiu Mocioi. Pandurii II nu are fotbaliști indisponibili și vor conta, probabil, și pe mijlocașul arădean, George Pirtea.

Formații probabile:

Național Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Basic, Siminic – Avramescu, Suciu – Susan, Roman, Iuga – Săulescu.

Pandurii II: R. Negrilă – Trocan , Brînzan, A. David, Miroiu – L. Tudor, Hemidi – Pirtea, R. Trifu, Dodoi – D. Pîrvulescu.

Arbitri: Călin Lazăr (Mediaș) – Daniel Popa (Aiud), Emeric Tocai (Mediaș).

Observatori FRF: Cornel Pantea și Gheorghe Bologan (Oradea)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button