National Sebis

Cojocaru: „Am jucat lent și am ratat nepermis, mă deranjează atitudinea delăsătoare când jucăm cu echipe mai modeste”





Național Sebiș e la a treia victorie consecutivă la un gol diferență și la a doua italiană la rând. După Basic, la Timișoara cu Poli II, a venit rândul unui alt tânăr jucător să rezolve meciul cu Pandurii II, de pe teren propriu. Angelo Iuga a marcat în debut de repriză golul ce a valorat trei puncte și o distanțare în fruntea clasamentului a trupei de pe Crișul Alb.

Oricum, partida a rămas deschisă până la ultima fază, ceea ce nu l-a prea mulțumit pe managerul-antrenor al liderului. „Am avut parte de un meci foarte greu, echipele de acest gen ne incomodează foarte mult și nu reușim să avem atitudinea pe care ne-o dorim. Am jucat lent, am ratat nepermis din fața porții, e bine, totuși, că am dat un gol și nu am primit niciunul. Au fost ratări mari în dreptul lui Susan și Săulescu și o lipsă de concentrare în fața porții. Jocul se uită, rămâne rezultatul, dar mă deranjează atitudinea asta delăsătoare când întâlnim echipe mai modeste. Cu Galda am făcut un joc mult mai bun decât cel de azi. Mai departe, ne pregătim de două deplasări grele. Mergem în Timiș unde am făcut meciuri bune în acest campionat și, zic eu, vom lua cele trei puncte de la Giarmata.  Abia apoi ne gândim la Ighiu”, a punctat Călin Cojocaru.

În lipsa lui Marius Ion, sebișenii l-au folosit pe Sebastian Susan ca atacant de careu. „Astăzi ne-a lipsit vârful de meserie, Ion este încă accidentat, iar Susan nu a reușit să-l suplinească.  Bine că, până la urmă, a ieșit așa cum ne-am dorit și am luat cele trei puncte. Sigur că este presiune la Sebiș, dar e ceva normal la o echipă ce vrea să facă performanță și să acceadă într-o ligă superioară”, a adăugat tânărul tehnician.

 

saulescu

Săulescu – oaia neagră

După un start foarte bun de sezon, concretizat și cu 7 goluri, Dragoș Săulescu s-a stins pe parcurs. Nu mai e jucătorul decisiv, ba, dimpotrivă, reușește să enerveze pe toată lumea prin stilul său puțin individualist. În partida de azi, mijlocașul de bandă a avut două-trei faze când putea pasa la Susan care era cu poarta goală în față, dar a preferat să finalizeze el și să rateze. „Fotbalul este un joc colectiv. Noi suntem o echipă bună, avem jucători cu calități, dar nu avem jucători foarte buni individual. Dacă nu reușim să jucăm colectiv și să combinăm decisiv, ne ținem adversarii în joc cum s-a întâmplat azi și riscăm chiar să nu câștigăm meciul. Sper să reușim să-i facem pe toți să înțeleagă ce dorim de la ei și să gândească mai bine mai ales fazele de atac”, a comentat Călin Cojocaru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button