UTA Arad

Ene i-a remarcat pe Strătilă și Copil și consideră că: „Atât UTA, cât și Academica ocupă locuri sub așteptări și posibilități”

La un moment dat, în stagiunea trecută, Academica Clinceni a dat impresia că poate lupta pentru promovare în seria de Est a ligii secunde. A urmat o perioadă mai grea la gruparea ilfoveană, care s-a și despărțit de managerul general, Bogdan Apostu, dar și antrenorul Laszlo Balint, ambii foști jucători la UTA. Echipa a fost preluată apoi de trioul Vali Bădoi – Mugur Bolohan – Ștefan Odoroabă, dar și primii doi aveau să renunțe pe rând la banca „nerazzurilror”.

„Hățurile” au rămas la Odoroabă și Adrian John Ene, antrenor cu licență, fost secund al lui Balint, care știe exact ce poate și ce oferă Clinceniul. „Nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere al rezultatelor și ocupăm un loc sub așteptări și posibilități. Sigur, avem și destui fotbaliști tineri, dar știm că putem mai mult. Nu știu dacă mai putem emite pretenții la promovare, dar locul 13 nu ne face cinste. Trebuie să scoatem rapid puncte, chiar începând cu meciul de la Arad. Nu venim cu ideea unui egal, venim să jucăm, să marcăm și să scoatem maxim, în funcție și de condițiile de joc și de cum va decurge partida. Sigur nu vrem să ne întoarcem cu mâna goală la Clinceni”, spune Ene.

Studiindu-și adversarul, tehnicianul ilfovenilor consideră că și arădenii nu ocupă o poziție conform posibilităților lor. „Ca și noi, și UTA ar merita un loc superior în clasament. Anul trecut au fost aproape de Liga 1, în mare au rămas aceiași jucători și așteptările lor sunt mult mai mari decât locul actual din clasament. Pentru noi, punctul lor forte rămâne banda dreaptă, unde activează Strătilă, un jucător cu care eu am lucrat la Astra și pe care îl văd jucând fără probleme în Liga 1. Mie mai îmi place și copil, au și câțiva juniori buni, peste media celor folosiți în Liga a 2-a, așa că suntem conștienți că ne așteaptă o partidă foarte grea. Însă venim să ne jucăm șansa, ne bazăm și noi mult în special pe fotbaliștii cu viteză din lotul nostru, fiindcă vrem să punem probleme în atac”, a adăugat antrenorul Academicii.

Delegația ilfovenilor pleacă mâine dimineață spre Vestul țării, fără a mai face un antrenament. Din lot va lipsi mijlocașul dreapta Costin Gheorghe, suspendat pentru confruntarea de pe „Motorul”, de duminică, de la ora 11.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Ene, eu sper din tot sufletul sa te intorci cu mana goala in Ilfov. Ti-ai gresit adresa, tu nu vazi ca joci cu UTA. nu cu vre-un sat vecin cu Clinceniul,asa ca stai in banca ta ca nu ve-i ajunge la strugurii cei dulci ,poate la cei acrii sigur ve-i ajunge,nu multi,vre-o 2- 3 va ajunge !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close