Fotbal feminin

Piroș Security, la ultimul meci pe puncte acasă în 2016, Ineul – decimată pe Someș





Eșaloanele doi și trei în fotbalul feminin se apropie cu pași repezi de vacanța de iarnă. Ambele formații arădene mai au de disputat două partide pe puncte, însă AC Piroș Security mai are treabă și în Cupa României, pe 20 noiembrie, cu Juniorul Satu Mare.

Jucătoare numărate pentru Sculici

Cu doar două victorii din cinci partide, CS Ineu și-a cam luat adio de la promovare, cu atât mai mult cu cât și confruntarea de duminică se anunță una de sacrificiu. Echipa pleacă cu noaptea în cap pentru a prinde primul fluier al confruntării cu viceliderul, Olimpic Star Cluj, programat la ora 11. În plus, sunt absențe importante în cadrul lotului, cum ar fi cele ale lui Cociuba, Nicodin, Dragoș, Joldeș sau Vamanu, toate cu probleme de ordin medical. „Deși ne va fi greu, încercăm să scoatem maxim din acest meci”, s-a limitat să spună Cristi Sculici, antrenorul echipei din Țara Zărandului.

Clasamentul Ligii I (seria de Vest)

liga1

Caută reviriminetul după primul eșec

Accidentările îi dau bătăi de cap și celuilalt tehnician al unei echipe de fete arădene. Pentru disputa de duminică (ora 11), de la Șiria,  Gigi Cameniță nu le va avea la dispoziție pe Giurgiu, Talabă și Andreea Balaș. Noroc că adversarul nu este unul de prima mână, respectiv penultima clasată, Venus Maramureș. „Ne interesează în special punctele după ce am pierdut nemeritat partida cu Atletic Onix. A fost prima înfrângere din istoria clubului, nu ne-a picat deloc bine, mai ales că am avut nenumărate ocazii la 0-0 și am luat gol pe final la o fază ce nu anunța nimic”, a menționat Cameniță.

Clasamentul Ligii a II-a

liga2

Un comentariu

  1. Felicitari fetelor de la Piros! Dl Piros face treaba buna si la fete impreuna cu staful lui! Felicitari si tineti o tot asa!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button