Fotbal judetean

Președintele Mailatului – suspendare record pentru violențe și înjurii la adresa arbitrului. Se pregătește apelul!





Partida dintre Voința Mailat și CS Ineu, încheiată cu victoria oaspeților cu 2-1, a fost urmată de evenimente reprobabile. Conform raportului de arbitraj, Laszlo Molnar a atentat la integritatea „fluierașilor”, astfel că membrii Comsiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal a luat următoarea decizie: ”Sancţionează delegat Molnar Lazslo cu suspendare 8 luni şi o penalitate sportivă de 1200 lei, conform art. 57.2”.

Asta înseamnă că șeful „alb-verzilor” nu poate participa oficial la organizarea partidelor, își pierde dreptul de semnătură pe actele oficiale ale AJF și nu poate intra în incinta terenului. „Pregătesc apelul, vorbim după”, ne-a comunicat Molnar. Mailatul a avut și trei fotbaliști eliminați în decursul celor 90 de minute: Mateucă, Bălă și Cotoc, toți urmând să stea pe bară o singură etapă. În schimb, portarul Sergiu Barabaș a rămas fără carnetul de joc după meci ca urmare a implicării în meleul de final și el va rata două partide oficiale, dar va avea de achitat și o amendă de 500 de lei.

Tot la nivelul Ligii a 4-a, antrenorul Șimandului își va conduce echipa după gard în partidele cu Ineu și Dorobanți. Ioan Ruska ar fi protestat repetat la deciziile arbitrului în timpul confruntării cu Victoria Zăbrani.

3 comentarii

  1. Cind joci acasa si ai 3 (trei) eliminati, plus inca unul cu carnet retinut, apoi mai si esti acuzat de „violenta si injurii” , tu suporter, devii mai atent la ce se intampla. Omul asta cu parul alb, e acuzat de violenta, pai ce o fi facut ? Ca nu-l vad capabil sa sara l;a bataie cu arbitri tineri. Se adauga si injurii, asta da , poate o fi tras niste injuraturi. Dar sa il suspenzi pe 8 (opt) luni, pare cam cusuta „cu ata alba”, adica : arbitrii, obsevatorii si AJF cam sint toti uniti, impotriva unei echipe de traditie in judet. Chiar asa, fluierasii or fi fost „usa de biserica” ?. Nu-mi plac violentele, dar ceva „pute” la meciul asta !

    0
    0
  2. Cind rupi ecusonul la un arbitru si lovesti cu pumnul dupa aceea ce masura sa ia AJF Arad???? ia dat cred ac minim din pedeapsa, si zau nui usa de biserica mai are si altele >>>>> ce tot o dai cu Vasile Rad nu-l intereseaza postul de presedinte ,dar il gasesti la AJF de dimineata pina seara mai lasatio balta ,mai bine ai intrba ce sa facut cu datoriile fostului presedinte Cura ??????? si vom vedea peste doi ani daca va fi cu Lucaci sau cu alcineva !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button