National Sebis

Velici, ca și revenit la Sebiș pentru a pune umărul la promovare: „Le doresc băieților succes în etapele rămase în tur”





Despărțirea celor de la Național Sebiș de golgheterul stagiunii trecute cu numai două săptămâni înainte de startul campionatului a luat prin surprindere multă lume. Gelu Velici (24 de ani) mergea lângă Cristian Bobar la CNS Cetate Deva, dar lucrurile nu au mers tocmai cum se așteptau ambele părți. „Alb-albaștrii” au început foarte prost sezonului, aflându-se acum la nu mai puțin de 11 puncte în spatele…sebișenilor, fără să mai aspire la Liga 2-a.

Velici a discutat deja cu conducerea grupării de la poalele Cetății, care e dispusă să-i ofere posibilitatea să revină pe malul Crișului Alb.  „Am ales Deva pentru Cristi Bobar, dar nu a fost cum mă așteptam. Am găsit înțelegere la conducerea clubului, cât și la cea a Sebișului, care mă vrea înapoi la echipă. Mai sunt ceva detalii de stabilit, dar sunt ca și revenit la Național din iarnă. Le doresc băieților succes în etapele rămase în tur, de abia aștept să îi pot ajuta de la primăvară și să promovăm în Liga a 2-a”, a spus fostul dinamovist, care, practic, și-a încheiat deja conturile cu Deva din moment ce nu mai participă la antrenamentele și jocurile echipei pregătite de Viorel Tănase.

La Deva, Gelu Velici a înscris trei goluri în primele patru runde, după care s-a stins. Probabil, Sebișul îi va plăti 5000 de lei CNS-ului pentru revenirea atacantului de 24 de ani în „alb-albastru”, adică exact suma plătită de Bobar în vară.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button