UTA Arad

Fanii UTA-ei i-au făcut pe jucători să înțeleagă dimensiunea derby-ului cu Timișoara: „Urmează o zi de care vă veți aminti toată viața, poate e meciul carierei voastre”





Vremea câinească și distanța față terenurile de la ICRTI, situate la marginea municipiului, nu au împiedicat aproximativ 60-70 suporteri ai UTA-ei să aibă o ultimă întrevedere cu jucătorii și atrenorii echipei fanion înainte de primul fluier al derby-ului Vestului. La finalul antrenamentului oficial al „alb-roșilor”, Câmpul Liniștii a semănat cu un teatru de război și asta datorită cântecelor de luptă, motivaționale, dar mai ales a petardelor și fumigenelor.

În fața minitribunei în care s-au înghesuit susținătorii a fost un banner cu mesajul: ”Spulberați Timișoara!”, dar cel care a sintetizat starea de spirit a Aradului fotbalistic înainte de vizita lui Poli a fost șeful Suporter Club UTA. „Ne este, poate, mai ușor ca altădată să vă facem să înțelegeți ceea ce înseamnă acest meci pentru susținătorii acestei echipe și asta pentru că majoritatea dintre voi sunteți din Arad. Ați crescut cu spiritul anti Timișoara, știți cât de mare este rivalitatea cu Poli și de aceea vă cerem să ne facem fericiți mâine cu o victorie.  Dar, câțiva dintre voi nu știți ce înseamnă un derby, dar veți vedea mâine. Urmează o zi de care vă veți aminti toată viața, poate e meciul carierei voastre de până acum. Noi vă vom încuraja frenetic, vom face o atmosferă de vis, trebuie doar să câștigați. Vrem goluri, cât mai multe goluri, dacă e 4-0 în minutul 90 să nu vă opriți, să le mai dăm un gol și în prelungiri. În același timp nu ne dorim să vă pierdeți capul și să luați cartonașe roșii. De asta ne este puțin frică, de aceea vă rugăm să aveți și judecata limpede. Fiiți siguri că și timișorenii vor să câștige, vor da totul în teren. Chiar dacă sunt mai slabi decât noi, să nu-i subestimați șă să-i bateți cu orice preț. Ați făcut multe lucruri bune la acest club, dar nimic nu se compară cu o victorie mâine”, a transmis Dani Proca, unul dintre suporterii care au ajutat și vor mai ajuta în „operațiunea folia” întinsă și mai apoi golită de apă de pe „Motorul”.

Întâlnirea utiștilor a fost perturbată de o băbuță care locuiește în vecinătatea terenurilor de la ICRTI, venită să ia la socoteală pe toată lumea pentru gălăgia produsă în special de petarde. „Îmi spargeți geamurile. Nu am liniște, nu mai stați aici, plecați de aici! Ce UTA? UTA e aia a lu Domide”, a spus femeia, ținută cu greu în frâu de Codru Grădinariu și Claudiu Drăgan.

FOTO:  Ciprian Petcuț

utasup8 utasup01 utasup1 utasup2 utasup3 utasup4 utasup5 utasup6 utasup7

 

2 comentarii

  1. MICKY DACA CITESTI ACESTE RANDURI DA UN SEMN DE VIATA ! SI VINO MAINE SA URMARIM UMILINTA LUI POLI IMPREUNA !!! VINE SI WERNER !!! H A I U T A !!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button