UTA Arad

Șanse mari de gazon impracticabil mâine pe „Motorul”: Folia a fost adunată, ce mai poate îndrepta elicopterul?





Folia anti-precipitații întinsă aseară pe suprafața de joc a stadionului „Motorul” pare frecție la un picior de lemn atâta timp cât ea a fost strânsă în această după-amiază, în jurul orei 17, în condițiile în care afară plouă cu găleata. Explicația oficială ar fi aceea că mâine, la primele ore ale dimineții, Primăria nu ar fi găsit destui oameni să adune uniform respectiva folie, în așa fel încât toată apa strânsă pe ea să ajungă la marginea gazonului. Așa că, s-a preferat dotarea cu bureți și găleți a personalului disponibil, numai că se uită un aspect important, acela că ploaia face și mai mocirlos terenul până mâine.

În fine, elicopterul lui Valeriu Blidar este așteptat în jurul orei 10,30 în Aradul Nou, pentru câteva ture de teren menite să mai împrăștie apa, dar și să usuce gazonul. Cât de eficient va fi el rămâne de văzut, dar ceva ne spune că existe mari șanse ca terenul să fie impracticabil, sau cel mult mult așteptatul derby al Vestului să se reducă la o luptă surdă în noroi.

Mai rămâne de văzut și ceea ce au de gând suporterii lui Poli. Din informațiile noastre, în Timișoara au fost postate afișe ce îndeamnă lumea să facă deplasarea la Arad. Probabil, alertate din timp, forțele de ordine au un plan de rezervă în care se vor pomeni cu sute de susținători „alb-violeți” la porțile arenei „Motorul”, dar – din nou – există riscuri și în această „speță”.

FOTO: Ciprian Petcuț

4 comentarii

  1. La cita nepăsare si si bătaie de joc e in orașul asta din partea lu Ghita cu trupa,si nu numai in sport, propun ca elicopterul sa-i ia de pe acoperisul primăriei si sa-i ducă…..! Ca in ’89 .!.

    0
    0
  2. In timp ce unii incearca la Arad sa faca terenul practicabil, conducatorul urbei noastre apare pe la tot felul de emisiuni, la diverse televiziuni, vorbind despre realizari, calitati, proiecte. El nu raspunde deloc pentru situatia existenta?

    0
    0
  3. FRATILOR UTISTI BINE CA LA SEBIS UN BIET ORASEL DIN JUD ARAD E GAZON DE LIGA UNU SI LA UN JUDET CUM E ARADUL BOSSUL ARADULUI NU E INSTARE SA SCHIMBE MOCIRLA DE PE MOTORUL, FFRTILOR SUN GLIIDE PAMAT CU IARBA CARE POT INLOCUI MOCIRLA SE POT FACE MULTE DAR NU E INTERES NU ARE ROS SA VA TOT BATETI NERVI DEGEABA . FORZA UTA AZI NE BUCURAM DE INCA O VICTORIE.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button