UTA Arad

Primarul Aradului, contestat pentru prima oară la scenă deschisă de la înființarea noii UTA: „Falcă, pleacă din Arad…!”





După o perioadă de toleranță ca răsplată pentru contribuția la reînvierea echipei fanion a Aradului sub forma proiectului ”UTA Bătrâna Doamnă”, suporterii arădeni au erupt împotriva lui Gheorghe Falcă la finalul derby-ului cu ASU Poli. Primul edil și „argatul” său responsabil cu întreținerea bazelor sportive, Marin Dugăeșescu, sunt considerați principalii vinovați pentru „orezăria” de pe „Motorul”, cu care, prin intermediul televiziunilor, ne-am mai făcut odată de râs în toată țara.

După ce și-au aplaudat favoriții plini din cap până în picioare de noroi, semn că au apreciat efortul depus în mocirla din Aradul Nou, fanii din galerie au scandat cântat celebrul refren: „Ghiță Falcă pleacă din Arad, du-te înapoi la Brad…”. Bineînțeles, edilul nu s-a sinchisit să ajungă la cel mai important eveniment sportiv al toamnei în orașul pe care (încă) îl păstorește, ci – probabil – e prea preocupat cu campania electorală la nivel național pentru parlamentarii PNL.

Scandările anti-Falcă din peluza arădeană erau la modă pe vechea arena „Francisc Neuman”, primarul fiind considerat părtaș la procesul de înstrăinare a clubului și ajungerea lui în colaps. Asumarea noului proiect UTA l-a mai scos din bătaia puștii, însă halul în care se prezintă terenurile din municipiu i-au scos din pepeni pe fanii „Bătrânei Doamne”.









10 comentarii

  1. O sa auzim probabil niste explicatii puerile, pornind de la celebra expresie lansata de nasul Traian – ,,iarna (sau toamna in cazul nostru) nu-i ca vara”.

    0
    0
  2. Felicitari baietilor ptr efortul depus si bineinteles frumoasei galerii 🙂 Sper din toata inima ca cel batut de jandarmi sa se recupereze cat mai repede. ghita umbla pe la tv sa isi faca campanie,il doare in dos de UTA. Pe afisele pe care le posteaza ar trebui sa srieti :ptr noi doar UTA conteaza,tu esti un nimeni!

    0
    0
  3. Unde ati fost toti cand s-au distrus rand pe rand stadioanele, nu am vazut pe nimeni protestand, cand s-a distrus Telecom nu am vazut pe nimeni din galeria UTA-ei la protest, acum toti sariti de cur in sus ca ce teren si nu stiu ce, pai unde ati vrea sa joace? In parcare la Kaufland?

    0
    0
  4. Încă un episod din serialul”Aradul îngropat de falca”.daca s-ar uita un pic la Boc ar avea ce învața despre cum sa faci baze sportive,nu terenuri cu noroi!de la Bolojan ar putea învață cum sa dezvolți un oraș folosind bani europeni,de la Robu cum sa atragi investitori!!! Săracii de noi,da de la cine nu ar avea de învățat „scumpu”nostru edil !

    0
    0
  5. Adevarul este ca Falca a fost votat de o multime de aradeni, pentru care UTA nu conteaza, nu exista. Degeaba striga acum,citeva sute de ultrasi „Jos Falca”, acum este inutil, la alegeri daca aveau munte, alergau din poarta in poarta, sa il termine pe Falca. Nici nu pot sa ma gandesc ce era daca iesea Bulumac , primar, Acum totul este pierdut, cum PNL nu va castiga, vom ramane cu Falca pe cap, si cum stim cit iubedte el UTA va fi J A L E !

    0
    0
  6. Intrebati-l si de PALMARESUL echipei! Nu-l lasati sa plece pana nu ne lamureste la cine sunt cele sase Titluri si doua Cupe ale Romaniei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button