UTA Academie

Puncte târzii, dar meritate: UTA Under 17 – Pandurii Târgu Jiu 2-0





Asemenea colegilor mai mari, juniorii sub 17 ani ai „Bătrânei Doamne” au evoluat pe sintetic contra Pandurilor, într-o nouă etapă a camoionatului Elite. Chiar dacă au dominat teritorial confruntarea dal capo al fine, victoria s-a născut greu, prin „dubla” lui Nick Faur din minutele 68 și 72.

Având în spate o serie pozitivă ce i-au adus în coasta liderului Ardealul, „alb-roșii” s-au instalat în suprafața de teren adversă încă din start. Până la pauză, și-au creat și câteva ocazii bune, în special prin Petcuț și N. Faur. Intrarea pe teren a lui Deta din primul minut al actului secund a mai impulsionat atacul arădenilor, care – în cele din urmă – au găsit drumul spre cele trei puncte. Faur și-a dovedit încă odată calitățile de vârf, speculând o minge rămasă în careu după bara lui Petcuț și apoi o centrare venită de pe dreapta de la Gruiescu.

S-a încheiat 2-0 și „alb-roșii” își consolidează poziția de vicelider. „Am întâlnit o formație arțăgoasă, ce s-a bătut pentru fiecare minge și pe care riscam să nu o batem dacă am fi continuat să ratăm ocaziile create. Până la urmă, au venit și golurile, meritate după aspectul meciului, dar ar fi trebuit să încheiem ceva mai repede conturile”, a spus Mihai Petcuț, unul dintre antrenorii UTA-ei Under 17, alături de Costel Bogoșel.

Zamfir – Deliman, Sabău (76 Stan), Onuțan, Frai – Gruiescu, T. Bodri, L. Bodri (60 Covaci), Obrad (41 Deta) – Petcuț (74 Țuța), N. Faur (74 Dumitru) au fost autorii succesului de pe Șega și cei care, prin amabilitatea lui Roli Balaj, imediat după meci au făcut refacere în aer liber la bazinul cu apă termală a stadionului de la Șofronea. Punctele sunt dedicate lui Raul Petcuț, cel care chiar azi a împlinit 16 ani.

sofronea

 









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button