Stranieri aradeni

Atletico are de luat 38 de mii de lei pentru Vasi, însă doar ACS Poli e cointeresată





La revenirea din Anglia, de la Manchester City, Emanuel Vasi a optat pentru Șoimii Pîncota, grupare pentru care a evoluat în returul stagiunii trecute. În vară, mijlocașul ofensiv de 19 ani a ajuns lângă Ionuț Popa  la ACS Poli Timișoara, parcursul fiind atent urmărit de Atletico Arad. Motivul? Grila de formare a fotbalistului.

În acest sens, conducerea clubului „galben-negru” a apelat la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, care, ieir, i-a dat câștig de cauză. Astfel, cluburile Șoimii Pîncota și ACS Poli Timișoara au de achitat către CS Atletico Arad 26.543 de lei, respectiv 11.375 de lei, plus 170 de lei taxa de procedură. Cum, însă, Pîncota nu mai are activitate și va intra în faliment, practic doar gruparea de pe Bega e cointeresată de subiect.

Emanuel Vasi face parte din generația crescută de Cristian Păcurar, Marius Demian și Francisc Tisza la Atletico, ajungând în fotbalul englez în urmă cu trei ani. City nu i-a propus un contract de profesionist, astfel că arădeanul a revenit acasă, sub aripa impresarului timișorean, Florin Iacob. Momentan, Vasi e component de bază al „satelitului” lui ACS Poli în Liga a 3-a, prinzând sporadic lotul și în Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button