UTA Academie

UTA II are șansa să scape de „lanternă” la intrarea în vacanță: „Galda are pretenții, dar împotriva acestor echipe am făcut meciuri destul de reușite”





Nu mai puțin de 14 puncte și 9 locuri le despart în clasament pe Industria Galda și UTA II, echipe ce se întâlnesc mâine (ora 14), în ultimul meci din C4 înaintea vacanței de iarnă. Restul etapei e programată în această după-amiază, așa că formația din județul Alba va știi exact dacă poate avea un loc pe podium în cazul în care trece de arădeni. Totodată, dacă Mama Mia pierde acasă cu Deva, în caz ar lua trei puncte mâine, utiștii nu ar mai ierna pe ultima poziție.

Fără victorie de cinci întâlniri, unele extrem de dificile, cu trei puncte strânse în acest răstimp, Industria Galda de Jos îşi propune să încheie turul de campionat cu un succes în faţa fanilor, în confruntarea cu „lanterna roşie”, UTA II, care a pierdut în precedentele descinderi în Alba, 0-2 cu Performanţa Ighiu (tot pe terenul din Galda) şi 0-1, la Zlatna, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia. „Vom face tot posibilul pentru a ne despărţi de suporteri într-un mod fericit şi a încununa astfel, printr-o victorie, o toamnă fructuoasă. Trebuie să învingem în acest joc de final de tur, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor, cu toate că întâlnim ultima clasată”, a apreciat antrenorul Paul Ciucă pentru ziarulunirea.ro. Din distribuţia amfitrionilor absentează Costea – suspendat şi Al. Man – accidentat, incerţi fiind Cioplântă, Frenţiu şi Cernea.

Creșterea din jocul „roș-albilor” e evidentă, iar a două victorie stagională (1-0 cu Becicherecul) a adus ceva moral și încredere. Cu toate astea, utiștii au un singur gol marcat (de 3 puncte, runda anterioară, cu Nuova Mama Mia) în precedentele șase dispute.„Dacă evoluăm în maniera ultimelor etape, nu văd de ce nu ne-am întoarce cu un rezultat bun de la Galda. Sigur, întâlnim o formație bună, omogenă, cu pretenții, dar împotriva acestor echipe, exceptând Reșița, am făcut meciuri destul de reușite. De fiecare dată ne-a lipsit puțin să mai adăugăm puncte în clasament, poate, de această dată, se întoarce roata. Și, până la urmă, reprezentăm UTA, trebuie să ne respectăm și să încercăm să terminăm anul cu o victorie”, a menționat Dan Oprescu, unul dintre antrenorii „satelitului” Bătrânei Doamne, alături de Cristian Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin. Iova e incert în tabăra arădeană, ce va parcurge cei 270 de kilometru până la Galda în dimineața partidei.

Formații:

Galda:  Ștef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Boloș, D. Lupșan, Goronea, Cr.  Bodea – Mureșan, Cernea.

UTA II: Mara – D. Lazăr, Celea, Wild, Copaci – Gîrbiță, Tarcea – Stahl, Ghergar, Ungurianu – Ignea.

 

Un comentariu

  1. „…Nu mai puțin de 14 puncte și 9 locuri le despart în clasament pe Industria Galda și UTA II,..”- nici de gluma nu e buna chestia asta, desi este o realitate. UTA 2 joaca rusinos, pateaza blazonul clubului, insa marii antrenori Oprescu si Pacurar isi vad, netulburati, de treaba. Cui foloseste cheltuiala ? Oricum nu clubului UTA ( ci altui club)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button