Fotbal judetean

Final electrizant cu regrete pentru „alb-verzi”: Voința Mailat – ACS Socodor 1-1





Trupa lui Radu George și-a dorit mult un al patrulea succes în campania de toamnă pentru a se distanța de zona fierbinte a clasamentului. Socodorul era un adversar abordabil, iar desfășurarea partidei a respectat coordonatele pomenite.

Gazdele au avut mai mul inițiativa, au ajuns de câteva ori periculos în poziții de finalizare, dar Chepețan și Mateucă au ratat ocazii importante. De cealaltă parte, Molcuț și Mako nu  i-au permis lui Barabaș să șomeze. Oricum, nimic nu prevestea finalul electrizant cu cei de la Mailat trecând de la agonie la extaz. În minutul 85, Chepețan a profitat de fază încâlcită în careul oaspeților și a înscris ce le-a oferit „alb-verzilor” iluzia unui succes tardiv. Însă, în cel de-al doilea minut de prelungire dintre cele patru dictate de Loredan Bogdan, Cheșa l-a secerat inutil în careu  pe Gerheș și mingea a fost pusă pe punctul cu var. Molcuț și-a păstrat calmul și a trimis în colțul opus celui ales de Barabaș pentru un punct ce mulțumește pe deplin nou promovata din Țara Crișurilor.

Mailat: Barabaș – Mihnea, Bălă, Cernat, S. Popa – Ungureanu – Cheșa, Chepețan, Morariu, V. Căliman (60 Cotoc) – Mateucă.

Socodor: Virzob – Bragea, Gerheș, I. Mariș, Maier – Purtan – Bibarț, Zekany, S. Mako (58 Buia), D. Ardelean (58 Licker) – Molcuț

Arbitri: Loredan Bogdan – Sebastian Pantea, Alina Mihoc. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Constantin Vida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button