UTA Arad

Roșu: „Foarte mulțumit, am câștigat împotriva unei contracandidate în lupta pentru promovare”





Laurențiu Roșu anunța, înaintea jocului, că și-ar dori să vadă un joc în care defensiva arădeană să fie pe măsura atacului. Deznodământul meciului de azi a fost perfect: UTA a înscris de trei ori, iar poarta roș-albă a rămas intactă.

„Sunt bucuros că n-am primit gol, chiar dacă am avut unele dificultăți în prima repriză. Chindia e o echipă bună, joacă ofensiv, și-a creat câteva ocazii, dar am rezistat și e foarte important pentru noi. Am câștigat la o diferență de trei goluri, diferența putea fi și mai mare, dar sunt foarte mulțumit de atitudinea băieților și dăruirea demonstrată în joc. Am făcut un meci bun în defensivă, în atac la fel, sunt foarte mulțumit de băieți”, a punctat antrenorul utist.

Tot înaintea jocului de la Chindia, Roșu remarca importanța celor trei puncte. Victoria ține UTA aproape de podiumul ligii secunde, iar ecartul a scăzut. ”Am câștigat împotriva unei echipe contracandidate directe în lupta pentru prommovare și ne-am apropiat la un singur punct de cele clasate pe locurile 2-4. Asta ne-am și dorit, e foarte bine că am câștigat. Urmează un meci în deplasare la fel de greu ca și cel de aici, de asta e foarte bine că am luat acum trei puncte. Ne gândim de-acum la ce urmează, meciurile cu Vâlcea și Suceava, vrem să scoatem maxim din amândouă”, a conchis antrenorul arădenilor.

uta-arad.ro

FOTO: Ciprian Petcuț









19 comentarii

    1. Alta mentalitate, alt stil de abordare al jocului , atitudine si determinare !!! Felicitari LAURENTIU ROSU !!!

      0
      0
    1. Tu Dascale, vezi ca trebuie sa-i cauti echipa lui Roman, ca l-au dat afara si de la Sebis, gaseste-i un angajament undeva la tine in Spania la o echipa buna, ca doar l-ai vazut mare jucator si nu-ti tacea gura cu el…asta ca sa vezi cat de mult te pricepi la fotbal…

      0
      0
  1. Ptr.prima data cand sunt de-acord cu afirmatiile marel;ui antrenor de la UTA! iNSA L- as intreba de ce nu a inceput cu Manea?! Deasemenea de ce nu l-a schimbat la pauza la scotul de 2-0 pe Stratila?! Care sa revedem avea galben si era tare nervos,putea sa-l coste o eliminare! Acum ca iesit bine suntem mare antrenor! Daca in ultimile doua partide UTA nu castiga minim 4 puncte nu mai poate emite pretentii de promovare! Eu cred ca acesta echipa poate chiar mai mult cu Rosu sau FARA rosu! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. Poate ma insel , dar asa am vazut la schimbare ca Manea a intrat pe teren cu o fasa la picioarul drept , nu stiu daca nu era putin accidentat

      0
      0
  2. Felicitări domnului Roșu și băieților pentru victoria de astăzi. Cu toate că apărarea incă nu merge cum trebuie, se vede chiar și de pe lună o schimbare pozitivă in jocul echipei și in atitudinea de pe teren.

    0
    0
  3. Iar a scăpat dascalu’ de la balamuc ?!?! cind scăpa,pina i-l prind iar scrie . parca ziceai ca ne scot tirgovistenii fotbalul din cap?!?!”mister sala”,polist sărmani cu duhu’ !!!!!!

    0
    0
    1. Un troll se hrănește din atenția celorlalţi…ia nu-l mai băgați deloc in seamă, să vedeți cum dispare după un timp.

      0
      0
  4. Trebuie sa fim de acord ca Rosu a venit cu alta mentalitate. Este mai profesionist, nu are prietenii cu jucatorii, si echipa joaca ceva mai ofensiv. Dar in numele adevarului, sa spunem si ca in prima repriza am avut mult noroc, daca porneam de la 1-0 pentru gazde ne era mai grei. Dar, totul e bine cind se termina cu bine !

    0
    0
    1. Cosmin dar cand UTA a ratat fara numar, meciurile cu Valcea, desculti de la Timisoara in fotbal se mai intoarce roata mie mi s-a parut ca UTA ieri de la inceput a jucat sanatos toti jucatori si-au indeplinit sarcinile de joc si clar cu toate ca o dati in continu ca se joaca cu pasa lunga mi e mise pare ca UTA in momentul asta pune mingea jos doua din cele trei goluri venind pe fondul unui joc de posesie golul 2 fiind foarte frumos

      0
      0
  5. Dascale, parca ziceai inainte de meci ca , bate Chindia, Uite ca nu s-a adeverit vorbele tale si UTA. a jucat foarte, foarte bine si sunt extrem de bucuros. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Bravo baietii !!!

    0
    0
  6. Se vede clar ca ,cu ROSU, UTA. joaca frumos, pune mingea jos si construieste frumos ,avand posesie buna. Bravo ROSULE !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button