Fotbal feminin

Tot mai departe de visul promovării în Superliga feminină: Olimpic Star Cluj – CS Ineu 3-2





Fiindcă acum două săptămâni nu au mai ajuns la Cluj fiindcă li s-a defectat microbusul la Oradea, ineuancele au disputat de abia în această dimineață confruntarea din etapa a 6-a campionatului ligii secunde feminine (serie de Vest). A fost un meci ciudat, ce curgea spre o remiză, dar în ultimele zece minute s-au marcat nu mai puțin de trei goluri.

Olimpic Star a deschis scorul, dar Cociuba a înscris pentru scorul pauzei (1-1), după ce initial finalizarea sa fusese respinsă de portar. Deși a dominat teritorial partida, Ineul nu reișit să desfacă defensive echipei de pe Someș, pentru ca pe final să comită erori impardonabile în defensivă, prilej pentru gazde să se ducă la 3-1 și să tranșeze soarta punctelor. Golul frumos al lui Ancăș din minutele de prelungire  nu a mai contat decât la capitolul statistic și astfel, cu patru înfrângeri din 7 meciuri, echipa din Țara Zărandului se vede nevoită să cam renunțe la visul promovării exprimat în debutul stagiunii.

„Continuăm să ne speriem de posibilitatea rezultatelor pozitive în deplasare și comitem greșeli în momente cheie ale jocurilor. Azi ne-au lipsit mult Haida și Dragoș, cu ele am fi avut mai multă calitate la mijlocul terenului, unde ne-a lipsit mai mereu ultima pasă. Se vor purta discuții cu cărțile pe față despre toate echipele clubului CS Ineu în zilele următoare, căci trebuie să punem lucrurile în ordine dacă vrem să avem un scop în tot ceea ce facem”, a precizat Cristian Sculici, tehnicianul fetelor, dar și al echipei din coada Ligii a IV-a Arad.

La Cluj, Ineul a evoluat în formula: Moț – Mogocs, Joldeș, Kovacs, Preală – Vamanu (85 Striffler), Nicodin, Mihăieș, Cozac – Cociuba (85 Cristea), Ancăș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button