Prima și ultima impresie contează pentru sebișeanul Săulescu: „Cred că se va promova la finalul campionatului”

Prima și ultima impresie contează pentru sebișeanul Săulescu: „Cred că se va promova la finalul campionatului”

Național Sebiș e campioană de toamnă în seria a 4-a a Ligii a 3-a în urma succesului (2-0) cu CSM Lugoj, coroborat cu eșecul Reșiței pe Bega, cu ACS Poli II. După câteva prestații mai puțin reușite, Dragoș Săulescu a ieșit din nou în evidență cu un gol de autor, dar și alte faze create pentru echipa sa pe cele două benzi. „Meciul de azi (n.a. vineri) l-am câștigat, zic eu, mai clar decât o arată scorul. Etapa aceasta a fost neașteptată, contracandidatele noastre au pierdut, noi le-am bătut pe toate, știm cum joacă, nu ne temem de ele nici în retur. E important că am terminat pe primul loc, dar acest lucru nu e deloc întâmplător la ce condiții oferă clubul și orașul Sebiș. Nu se poate plânge nimeni, chiar se poate face performanță, iar eu cred că se va promova la finalul acestui campionat”, a spus fotbalistul de 24 de ani.

Săulescu a început turul cu un „hattrick” la Timișoara, cu Ripensia și l-a terminat cu un gol important împotriva unei alte formații timișene. Chiar dacă se declară mulțumit de condiții, rapidul mijlocaș a dat de înțeles că se gândește la plecare. „Personal sper să marchez cât de multe goluri și în retur pentru Național, asta dacă voi rămâne pentru că am ceva variante, dar nu m-am hotărât încă. Oricum, avem jucători cu experiență care pot juca mai sus și, probabil, în această iarnă vor pleca câțiva. Chiar și așa, grupul va rămâne unit și promovarea ar putea fi lejeră”, a adăugat golgheterul Naționalului în campania de toamnă, înainte de anunțul făcut de conducerea clubului despre despărțirea de Roman, Ion și Cârstoiu.

Călin Cojocaru vine să clarifice subiectul plecării lui Dragoș Săulescu sau oricărui alt fotbalist din lot. „În afară celor trei jucători cu care am semnat deja rezilierea contractelor, nimeni nu mai pleacă de la Sebiș, decât dacă au oferte de la Liga 1. Totodată, vor veni trei-patru jucători, cu unul dintre ei chiar am și parafat înțelegerea. Este vorba despre Gelu Velici, care revine, astfel la noi după o jumătate de an”, a menționat managerul-antrenor al grupării de pe malul Crișului Alb.

 

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.